Abercrombie & Fitch Authentic Night Women Eau De Toilette 30 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Authentic Night kapslar in en fantastisk känsla den glädje och sköna stämning som bara uppstår i den genuina gemenskapen med goda vänner. Genom denna nya, avskalat feminina och uppiggande doft kan hon fritt uttrycka sitt innersta.

Med en överraskande blandning av Pink Lady-äpple, blommande tuberos och varmt cederträ är Authenthic Night en hyllning till Abercrombie & Fitch-kvinnans sanna jag. Topp Svartvinbär, Rosépeppar, Pink Lady-Äpple Hjärta Tuberos, Magnolia, Jasmine Sambac Bas Cederträ, Patchouli, Sandelträ30 mlAbercrombie & Fitch Authentic Night Women Eau De Toilette 30 ml .

Parfym från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Armani Sì Eau de Parfum Intense 100 ml

Parfym från Armani

Här har vi samlat Parfym från Armani.
Prada Paradoxe Eau De Parfum 100 ml

Parfym från Prada

Se vad Prada har inom Parfym.
Miller Harris Scherzo Eau de Parfum 50 ml

Parfym från Miller Harris

Visa produkter inom Parfym från Miller Harris.
Clean LAYERING Reserve Skin & Reserve Radiant Nectar

Parfym från Clean

Missa inga bra priser på Parfym från Clean.

Se gärna också

Armani Ocean di Gioia Eau De Parfum 50 ml

Giorgio Armani Ocean di Gioia, en parfym för kvinnor från Giorgio Armani, är en hyllning till det vidsträcka, energigivande havet med alla sina blå skiftningar. Ocean di Gioia öppnar med doftnoter som består av en härlig och krispig duo av päron och citrus som ger en boost av energi. Hjärtnoterna utgörs av en kristallskimrande och blommig bouquet av vattenjasmin, liljekonvalj och ros som skapar en modern och uppfriskande doftsensation med salta och akvatiska toner. Parfymen lämnar ett pulserande doftspår med beroendeframkallande noter av santal och mysk som ger noterna struktur och en behaglig känsla. Den rena, organiska flaskan har runda former inspirerade av naturen, och i en modern tolkning av Giorgio Armanis vision av elegans refererar den till hans sökande efter det inspirerande i modern och äkta kvinnlighet. Ocean di Gioia har skapats för den naturliga kvinnan som är full av energi och i harmoni med sig själv.50 ml
Armani Ocean di Gioia Eau De Parfum 50 ml

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024