Sidan innehåller annonslänkar

CeraVe Hydrating Cleanser 473 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

CeraVe Hydrating Cleanser är en fuktgivande rengöring för ansikte och kropp som passar normal till torr hud. Den rengör milt och skonsamt utan att störa hudens skyddande barriär.

Formulan innehåller tre essentiella ceramider och hyaluronsyra som hjälper huden att bevara sin naturliga fuktnivå.Denna rengöring med praktisk pumpflaska är parfymfri och hypoallergen. Massera in på fuktad hud och skölj av.

Undvik ögonen. Följ gärna upp med CeraVe Moisturising Lotion (dag/natt) eller CeraVe Moisturising Lotion SPF 25 (dag).CeraVe Hydrating Cleanser 473 ml .

Rengöringsgel från andra varumärken

Dermaroller Beauty Mouse Set

Rengöringsgel från Dermaroller

Utforska allt inom Rengöringsgel från Dermaroller.
Tata Harper Refreshing Cleanser 125 ml

Rengöringsgel från Tata Harper

Utforska allt inom Rengöringsgel från Tata Harper.

Se gärna också

Sensai Cleansing Duo Combination Skin

Sensai Silky Purifying Cleansing CreamEn fyllig vattenlöslig rengöringscreme, som lätt fördelas på huden. Rengör effektivt, trots att den är mild för huden, och tar snabbt bort make-up och sebum.Egenskaper:- Mild och lindrande rengöringscreme för alla hudtyper.- Löser upp tilltäppta porer och befriar huden från stress och yttre påverkan.- Innehåller mandel-, apelsin- och arganolja, som effektivt löser upp oljebaserade orenheter och make-up.- Tar upp orenheterna till ytan samtidigt som huden vårdas och blir mjuk med Koishimaru silke.Använd produkten på kvällen på torrt ansikte som det första steget i den dubbla återfuktningsrutinen. Applicera över hela ansiktet i cirkelrörelser, var särskilt noga på området runt näsborrarna. Avlägsna produkten med SENSAIs Sponge Chief (tvättduk) eller skölj noga med ljummet vatten.Dubbel Rengöring:- Steg 1: Avlägsna oljebaserade orenheter och make-up.- Steg 2: Tar bort smuts och döda hudceller med mikroexfolierande ansiktstvål.125 mlSensai Silky Purifying Clear Gel WashEn effektivt djuprengörande rengöringsgel som löser upp tilltäppta porer och pormaskar. Den exklusiva Skin Brilliance Technology löser upp sebum, avlägsnar smuts och överskott av keratin samtidigt som den bevarar hudens naturliga fuktbalans och förebygger hudirritation.Egenskaper:- Djuprengörande och återfuktande.- Löser upp tilltäppta porer och förebygger hudirritation.- Gör huden klar, jämn och slät.- För alla hudtyper.- Detta är en icke-löddrande rengöring.Använd på morgonen som den enda rengöringsprodukten och på kvällen som det andra steget i den dubbla rengöringsrutinen. Fukta huden först. Ta två tryck i handen. Detta är en icke-löddrande rengöring. Applicera jämt över ansiktet. Massera med en cirkelrörelse, särskilt i områden där igentäppta porer eller pormaskar är ett bekymmer. Avlägsna med SENSAIs Sponge Chief (tvättduk) eller skölj noga med ljummet vatten.Dubbel Rengöring:- Steg 1: Avlägsna oljebaserade orenheter och make-up.- Steg 2: Ta bort smuts, döda hudceller och lös upp tilltäppta porer.145 ml
Sensai Cleansing Duo Combination Skin

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024