NIVEA Ansiktsrengöring Soothing Cleansing Mousse 150 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

-Ansiktsrengöring rengör huden på djupet-Tillför fukt och bibehåller hudens naturliga balans-Vårdande ansiktsrengöring-En väldoftande rengöringsupplevelse NIVEA Cleansing Mousse Caring är en rengöringsmousse för ansiktet som är berikad med mandelextrakt och hud-identisk fuktgivare [Hydramine®], känd för att effektivt binda fukt i huden. Denna ansiktsrengöring rengör huden på djupet och tillför fukt för att bibehålla hudens naturliga balans.

Rengöringen är mild och skonsam och torkar inte ut huden. Den väldoftande rengöringsmoussen ger en härlig rengöringsupplevelse för en mjuk och len hud.

Passar alla hudtyper och är speciellt utvecklad för torr och känslig hud. RESULTAT en hud som rengörs skonsamt, känns len och ser hälsosam ut.

Dermatologiskt testad. Flaska tillverkad av 97% återvunnet material (exklusive lock, etikett och pump).

NIVEA tipsar Fyll på med mer fukt efter rengöring genom att applicera en dag- eller nattkräm. Användning1.

Applicera på ansikte och hals genom att försiktigt massera in i huden.2. Skölj ansiktet med vatten.150 mlNIVEA Ansiktsrengöring Soothing Cleansing Mousse 150 ml .

Rengöringsgel från andra varumärken

Dermaroller Beauty Mouse Set

Rengöringsgel från Dermaroller

Utforska allt inom Rengöringsgel från Dermaroller.
Tata Harper Refreshing Cleanser 125 ml

Rengöringsgel från Tata Harper

Utforska allt inom Rengöringsgel från Tata Harper.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024