Sidan innehåller annonslänkar

360º Pigment Solution Fluid, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm

Jämför produkt 360º Pigment Solution Fluid, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 360º Pigment Solution Fluid, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm i kategorin Solskydd Solkräm här hos oss.

Produktinformation

50 ml, Denna verksamma fluid bidrar till en jämnare hudton och förebygger nya pigmentfläckar. Sammansättningen består av den av Heliocare patenterade antioxidanten Fernblock som tillsammans med flera andra verksamma antioxidanter samt niacinamid som effektivt minimerar befintliga pigmentfläckar och hämmar uppkomsten av nya.

Ger ett komplett skydd mot skadliga effekter av UVA- och UVB-strålning, synligt ljus (HEV) och infraröd strålning (IR). Sammansättningen bidrar även till att reparera solskador.

Passar alla hudtyper. Icke-komedogen.

Vattenresistent. Applicera ett jämnt lager (2 mg/cm2 av huden) på området som ska exponeras för sol.

Se gärna också

I'm Medi 100% Zinc Sun, 50 ml Suntique Solskydd & Solkräm

50 ml, För deg med torr, känslig och med rodnad i huden. Också anpassad till dig med rosacea, eksem och psoriasis. Även anpassad för barn. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en bra, icke-irriterande solskyddsmedel för känslig hud och att många solskyddsmedel för torr hud inte är tillräckligt fuktgivande. Lyckligtvis, i Sydkorea, gör de de bästa solskyddsmedel vi någonsin har provat, som alltid tar hänsyn till din hudtyp. De har till och med alternativ för torra, känsliga, problematiska hudtyper.Denna fantastiska produkt från Suntique är en otroligt skonsam och hudvänlig solskyddsmedel utformad för att effektivt blockera UV- och UVB-strålar samtidigt som man tar hand om även den mest känsliga huden. Hur? Filtren är 100% fysiska och baserade på zinkoxid, vilket ger utmärkt skydd mot UV-strålar samtidigt som de lugnar och mjuknar huden. Detta har visat sig vara den bästa komponenten för att skydda den torraste och känsligaste huden från solen! Solkrämen innehåller också ett trippel hyaluronsyrakomplex och extrakt av gotu kola och lakrits för att återfukta huden och stärka dess naturliga barriär, men har inga nanopartiklar eller konstgjorda parfymer som kan irritera huden. Eftersom formulan är vattenbaserad är krämen lätt, men mycket fuktgivande. Med detta tänker du inte på om du använder solskyddsmedel eller en fuktighetskräm.* UV-filter 100% fysisk mineral (zinkoxid) solskyddsmedel* Lindra känslig hud* Ingen konstgjord doft och inget nanomaterial* Vattenbaserad formel

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Herrparfym

Herrparfym från Amouage

Se alla produkter
Saltvattenspray

Saltvattenspray från Maria Nila

Se alla produkter
Nattkräm

Nattkräm från Filorga

Se alla produkter
Serum

Serum från Neal´s Yard Remedies

Se alla produkter