Sidan innehåller annonslänkar

360º Watergel, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm

Jämför produkt 360º Watergel, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 360º Watergel, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm i kategorin Solskydd Solkräm här hos oss.

Produktinformation

50 ml, Fuktgivande lotion till ansiktet som snabbt smälter in i huden samtidigt som den återfuktar långvarigt. Passar alla hudtyper och är särskilt bra för alla med torr hud eller som önskar ett lätt solskydd.

Ger ett komplett skydd mot skadliga effekter av UVA- och UVB-strålning, synligt ljus (HEV) och infraröd strålning (IR). Sammansättningen bidrar även till att reparera solskador.

Passar alla hudtyper, även sensitiv hud. Icke-komedogen.

Vattenresistent. Applicera ett jämnt lager (2 mg/cm2 av huden) på området som ska exponeras för sol.

Se gärna också

Sun Protecting Oil SPF 15, 125 ml Maria Åkerberg Solskydd & Solkräm

125 ml, Sololja för både ansikte och kropp. Passar bra till barn och skyddar dig mot kyla. Sun Protecting Oil SPF 15 ger huden ett medelhögt skydd mot solens UV-strålning, innehåller vårdande och skyddande jojobaolja, kokosolja och titandioxid. Innehåller även Karotin som motverkar fria radikaler och är hjälper till vid nybildningen av nya celler. Karotin hjälper dessutom huden att bli brunare. Använd rikligt av produkten för att få full effekt. Passar utmärkt att ha som ansiktsolja under dagkräm vid behov. Om du applicerar för lite solskyddsmedel får du mycket sämre skydd.Applicera produkten flera gånger per dag och alltid efter bad. Undvik middagssolen. Utsätt inte små barn för direkt solljus. Överdriven solning kan orsaka solskador. Tänk på att solskyddet kan följa med handduken när du torkar dig eller om du ligger och solar. Akta! Kan färga på kläder och möbler!Titandioxid är det mest ofarliga och bredspektrade solskyddsmedel som finns. Det reflekterar ultraviolett ljus och på så sätt skyddas huden mot UVA-, UVB- och UVC-strålning. Titandioxiden är ytbehandlad med aluminium, men aluminiumet är bundet till titandioxiden så det finns ingen frisvävande aluminium i produkten.I alla solskydd från Maria Åkerberg används titandioxid som enda solfilter. Titandioxid är ett vanligt förekommande ämne, som finns på till exempel tuggummin. Förutom Titandioxid så ingår också svalkande aloe vera. Det karotin som vi använder extraheras från morötter. Det kan också tillverkas kemiskt. Karotin är välgörande för torr hud och eksemhud. Det motverkar fria radikaler och hjälper till vid nybildningen av celler. Karotin hjälper huden att bli brun snabbare. Kokosoljan kommer från kokospalmens nötter och används för sina uppmjukande egenskaper. Kallpressad jojobaolja från jojobabuskens frö, passar utmärkt i solskyddsprodukter. Oljan är mycket stabil och härsknar inte.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dagkräm

Dagkräm från Annemarie Börlind

Se alla produkter
Hårinpackning

Hårinpackning från Lakme

Se alla produkter
Ögonbrynsmakeup

Ögonbrynsmakeup från Glo Skin Beauty

Se alla produkter
Munvård

Munvård från Mylan AB

Se alla produkter