Montibello Dénuée OTC 5.12 Ljusbrun Ask Iriserande

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dénuée hårtoningPrecis som Oalia men så mycket mer.-Doftfri-100% Vegansk-90% Organiskt innehåll-En helt ny vattenbaserad formula.-100% miljövänlig förpackning.Lättarbetad och kräver mindre mängd vatten vid utsköljningFör upp till 2 appliceringar/användningar 2 appliceringsflaskor med DÉNUÉE Activating Cream Refresh (aktivator) (2 x 60 ml). 1 tub DÉNUÉE Ammoniakfri toning (60 ml).

2 par plasthandskarVÄRT ATT TÄNKA PÅDénuéé OTC har ett högre vätetal än OALIAVid användning av kalla, gråa färger på ljusa hår så bör man tänka på att korta ner verkningstiden något pga det högre vätetalet.-Dénuée ger en kraftfullare färg-Dénuée täcker bättre-Dénuée kan uppfattas som mörkare-Det kan vara nödvändigt att rekommendera ett steg ljusare nyans-Dénuée sitter bättreBruksanvisningFör ett mer intensivt resultat bör blandningen appliceras på torrt hår. För ett mer subtilt resultat appliceras blandningen på fuktigt, handdukstorkat hår.

Använd plasthandskar.Krama ur en ½ tub (30 ml) av färgkrämen i en av appliceringsflaskorna som innehåller aktiveringskrämen. Stäng appliceringsflaskan och skaka den ordentligt till du får en jämn blandning.Bryt av toppen på appliceringsflaskan och applicera färgblandningen jämnt vid rötterna, starta i nacken och avsluta vid tinningarna.

Fördela därefter blandningen över hela håret. Låt blandningen verka 20-30 minuter.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024