Sidan innehåller annonslänkar

By Lyko Big Blowout Heat Brush

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det har aldrig varit så enkelt att få en professionell blow dry hemma med varmluftsborsten Big Blowout Heat Brush. Så lämna ömma armar och frissigt hår bakom dig och välkomna den ultimata varmluftsborsten.

Den är ergonomiskt utformad med en ultralätt design som gör stylingen enkel och rolig. Big Blowout Heat Brush hjälper dig att få silkeslent och glansigt hår, samtidigt som du även får massor av volym och frisskontrol.

- Tre temperaturlägen för optimal styling. - Motverkar friss och ger glansigt hår med volym.

- Ergonomiskt utformad för enkel användning. - Ultralätt design, endast 388g.

Användning Starta med handdukstorkat hår och dela upp håret med hjälp av en detangling borste. Ta sedan din Big Blowout Heat Brush och arbeta långsamt från rötterna till topparna tills håret är torrt och jämnt.

Är du sugen på extra volym håller du Big Blowout Heat Brush horisontellt vid hjässan och drar genom från rötterna till topparna i en uppåtriktad rörelse. Har du extra tjockt eller långt hår, föna ditt hår 70–80% torrt innan du använder Big Blowout Heat Brush.By Lyko Big Blowout Heat Brush .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024