Sidan innehåller annonslänkar

Body Sugaring home

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sockring är en skonsam hårborttagningsmetod. Med denna hårborttagningsmetod minskar risken för irriterad hud och inåtväxta hårstrå.

Med hjälp av olika sockringstekniker kan du bli hårfri på nolltid. Vårt sockervax är tillverkat i Sverige med svenskt socker, vatten, ekologisk citronsaft och ekologisk kokosolja.

Vår produkt är 100% naturlig och nedbrytbar av naturen. Teknik med spatel och remsor Kan användas av alla (se bild 1-3).

Värm upp sockervaxet i microvågsugnen i 10 sekunder i taget. När du har fått en trögflytande massa kan du med hjälp av spateln applicera sockret mothårs.

Dra på sockret med spateln minst 2 ggr så håren reser sig. Lägg sedan på remsan och gnugga, fixera huden och ryck remsan medhårs.

Handteknik Kräver förkundskap (se bild 4). Värm upp sockervaxet i microvågsugnen i 10 sekunder i taget.

När du har fått en trögflytande massa kan du med hjälp av en handteknik arbeta med en sockerboll för att bli hårfri. Stryk sakta på sockret med fingertopparna mothårs två gånger och ryck sedan bort sockret medhårs .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024