A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B eltandborstar - 4 st

Beställ A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B eltandborstar - 4 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B eltandborstar - 4 st inom kategorin Elektrisk tandborste.

Produktinformation

Tandborsthuvuden tillverkade av bambu och med hårdare borststrån. Kompatibla med Oral-B eltandborstar.

Passar alla Oral-B förutom IO-serien. Var med och stötta zero waste och plastrevolutionen! Förpackningen är gjord av bambupapper

Se gärna också

Oral-B Floss Action Tandborsthuvud 3 st -11%

Som ett av Oral-B:s refillborsthuvuden i premiumsegmentet har FlossAction-borsthuvudet specifikt framtagna MicroPulse-borststrån som löser upp plack och avlägsnar upp till 100% mer plack jämfört med en vanlig manuell tandborste. Oral-B:s förbättrade FlossAction-tandborsthuvuden är utvecklade med CleanMaximiser-teknologi som gör gröna borststrån gula för optimal borsthuvudprestanda och bästa möjliga rengöring. Det unika, runda borsthuvudet och borststråna når djupt in mellan tänderna för optimal täckning av tanden. Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bärsjalar  Bärselar

Bärsjalar Bärselar från EasyHug

Se alla produkter
Parfym

Parfym från ELLE

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Scandinavian Cosmetics AB

Se alla produkter
Färg  toning

Färg toning från Wella Professionals

Se alla produkter