Sidan innehåller annonslänkar

3M Micropore, vit häfta, 9,1 m x 25 mm med blå hållare 12 styck

Jämför produkt 3M Micropore, vit häfta, 9,1 m x 25 mm med blå hållare 12 styck online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3M Micropore, vit häfta, 9,1 m x 25 mm med blå hållare 12 styck i kategorin Första hjälpen här hos oss.

Produktinformation

Micropore vit med blå hållare, 12 st, 2,5cmx9,1m. 3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är det pålitliga valet av en hudvänlig, allsidig mikroporös papperstejp.

Det hypoallergena häftämnet är skonsamt vid känslig och skör hud. Då tejpen är mycket porös och andas tillåter den fukt att passera utan att försämra vidhäftningen.

3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är tunn, mjuk och flexibel för ökad patientkomfort. Den är lätt att riva i rätt storlek för snabb och enkel applicering.  .

Se gärna också

Mepilex Border 7,5X7,5 cm 3 st

Mepilex Border är ett självhäftande allt-i-ett skumförband som effektivt absorberar och håller kvar sårsekret och bibehåller en fuktig sårmiljö. Mepilex Border vidhäftar med Safetac teknologi som är skonsamt vid förbandsbyte och minskar vävnadsskada i såret och på den omkringliggande huden, vilket minskar smärtan för patienten. Safetac sluter sig kring sårkanterna, vilket hindrar sårsekret från att läcka ut på den omkringliggande huden, och minskar därmed risken för maceration.

Fördelar:

Minskar smärta och vävnadsskada i samband med förbandsbyte

Självhäftande – inget ytterförband behövs

Duschbart

Kan användas under kompressionsbandage

Liten risk för hudirritation och allergi

Mepilex Border kan användas på ett stort antal måttligt till rikligt vätskande sår såsom ben- och fotsår, trycksår och traumatiska sår, t.ex. hudflikar och sekundärläkning av sår. Mepilex Border absorberar sårsekret, bibehåller fuktig

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Premium

Premium från Aesop

Se alla produkter
Balsam för män

Balsam för män från Paul Mitchell

Se alla produkter
Bronzer

Bronzer från Bellapierre

Se alla produkter
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från Peter Thomas Roth

Se alla produkter