Sidan innehåller annonslänkar

AC8901 HYDRAluxe AC Hairdryer, Remington Hårfön & Hårtork

Beställ AC8901 HYDRAluxe AC Hairdryer, Remington Hårfön & Hårtork på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AC8901 HYDRAluxe AC Hairdryer, Remington Hårfön & Hårtork inom kategorin Hårfön Hårtork.

Produktinformation

Hydraluxe AC-hårfön har en konditioneringsteknik som hjälper till att bevara hårets perfekta balans av fukt medan joniseringen ger ett Frizz-fritt resultat. Hydracare temperaturinställning stylar håret vid en lägre temperatur utan att du behöver oroa dig för värmeskador. Den intelligenta värmesensorn sitter placerad bakom frontgallret och säkerställer att fönen ger optimal temperatur varje gång och motverkar överhettning så att du kan styla ditt hår utan oro.

Hårfönens galler är belagt med avancerad mikrokonditionering som förs över till håret vid användning och bildar en barriär runt hårstråna som hjälper till att bevara hårets perfekta fuktbalans och ger extra glans och vitalitet. Med en styrka på 2300W ger hårfönen ett kraftfullt blås för snabbt och effektivt resultat. Välj även mellan två olika stylingmunstycken på 7 och 11 mm eller en diffuser som ger volym eller är perfekt för de med lockigt hår.

Produkter från kända varumärken
Handkräm

Handkräm från Holika Holika

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Whamisa

Se alla produkter
Hårolja

Hårolja från Pura D'or

Se alla produkter
Toner

Toner från Klairs

Se alla produkter