Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Automatic Lip Pencil 114

Beställ 3INA The Automatic Lip Pencil 114 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Automatic Lip Pencil 114 inom kategorin Läppenna.

Produktinformation

Du kommer att älska denna fantastiska lipliner som glider över huden med en exceptionell, flytande känsla! Formulan smälter perfekt på läpparna medan högkoncentrerat pigment säkerställer en rik färgutdelning Får läppstift att hålla längre och förhindrar att det flyter ut.

Med applikator. Finns i 12 nyanser.

En hållbar, vattenfast läppenna med pigment av hög kvalitet.AnvändningSkruva nedtill för att få upp läppennans spets. Rama in och skugga läpparna med din favorit av 12 pigmentrika nyanser för att skapa en illusion av fylligare läppar och förhindra att läppstiftet flyter ut.0,2 g3INA The Automatic Lip Pencil 114 .

Se gärna också

Sisley Phyto Lèvres Perfect 6 Chocolat

Ett fast, men ändå mjukt stift som ramar in läpparna exakt.Phyto-Lèvres Perfect är lätt att applicera och det släta stiftet glider lätt över huden och definierar läpparna helt perfekt.Det höga innehållet av oljor och vax optimerar pennans effektivitet – den är både skön att applicera och färgerna intensifieras. Kokumsmör och phytosqualan tillför näring, återfuktar och verkar lugnande på huden, aloe vera-extrakt och jojobaolja gör läpparna mjuka och smidiga, och naturligt vax och sackarosderivat garanterar att färgen binder sig till läpparna och håller extra länge. Resultat:En silkeslen och strålande finish.Själva pennan i denna exklusiva serie matchar färgen på varje stift.Borsten gör att du får en felfri applicering och att färgen håller längre. Det är också smart om du behöver fräscha upp makeupen snabbt – när som helst och var som helst.Du får en vacker inramning av läpparna, om du börjar med att markera amorbågen och sedan fortsätter med den mittersta delen av underläppen. Markera sedan resten av läpparna – rör dig utåt från mitten mot mungiporna.
Sisley Phyto Lèvres Perfect 6 Chocolat

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stylingspray

Stylingspray från fudge

Se alla produkter
Läppstift

Läppstift från NYX

Se alla produkter
Puder

Puder från Smashit Cosmetics

Se alla produkter
Ansiktsmask

Ansiktsmask från Meraki

Se alla produkter