Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Automatic Lip Pencil 276

Beställ 3INA The Automatic Lip Pencil 276 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Automatic Lip Pencil 276 inom kategorin Läppenna.

Produktinformation

Du kommer att älska denna fantastiska lipliner som glider över huden med en exceptionell, flytande känsla! Formulan smälter perfekt på läpparna medan högkoncentrerat pigment säkerställer en rik färgutdelning Får läppstift att hålla längre och förhindrar att det flyter ut.

Med applikator. Finns i 12 nyanser.

En hållbar, vattenfast läppenna med pigment av hög kvalitet.AnvändningSkruva nedtill för att få upp läppennans spets. Rama in och skugga läpparna med din favorit av 12 pigmentrika nyanser för att skapa en illusion av fylligare läppar och förhindra att läppstiftet flyter ut.0,2 g3INA The Automatic Lip Pencil 276 .

Se gärna också

Luminous Color Lipliner, 1,1 g Lumene Läppenna

1,1 g, Perfekt kombination av färg, vård och precision. Luminous Color Lipliner älskar läpparna och ger dem omedelbar färg och exakta konturer med ett mjukt glidande drag. Den parfymfria vårdande läppennan innehåller nordisk tranbärsfröolja och naturliga vaxer som gör att den appliceras skonsamt på läpparnas känsliga hud. Den vattenbeständiga sammansättningen ger en långvarig finish som hjälper läppstiftet att sitta kvar perfekt. Resultatet är vackert inramade och färgade läppar som ser naturligt fylliga ut. Finns i åtta nyanser som matchar Luminous Moisture Lipstick. Den vässbara pennan framställs av FSC®-certifierat, hållbart producerat trä.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bodylotion

Bodylotion från Neutrogena

Se alla produkter
Ögonbryn

Ögonbryn från Dermacol

Se alla produkter
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från Nivea

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Hairburst

Se alla produkter