Sidan innehåller annonslänkar

3INA The No-Rules Stick 362

Beställ 3INA The No-Rules Stick 362 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The No-Rules Stick 362 inom kategorin Läppenna.

Produktinformation

The No-Rules Stick är ett högpresterande 3 i 1-stick som fungerar som läppstift, rouge och ögonskugga. Stiftet har sfärer med hyaluronsyra, finns tillgängligt i 8 klara pastellfärger och ger dig en fräsch hud på några sekunder!AnvändningLäppar Applicera direkt på dina läppar för en mjuk, skir effekt.Kinder Applicera stiftet på kinderna för att ge dem färg

Se gärna också

Sisley Phyto Lèvres Perfect 4 Rose Passion

Ett fast, men ändå mjukt stift som ramar in läpparna exakt.Phyto-Lèvres Perfect är lätt att applicera och det släta stiftet glider lätt över huden och definierar läpparna helt perfekt.Det höga innehållet av oljor och vax optimerar pennans effektivitet – den är både skön att applicera och färgerna intensifieras. Kokumsmör och phytosqualan tillför näring, återfuktar och verkar lugnande på huden, aloe vera-extrakt och jojobaolja gör läpparna mjuka och smidiga, och naturligt vax och sackarosderivat garanterar att färgen binder sig till läpparna och håller extra länge. Resultat:En silkeslen och strålande finish.Själva pennan i denna exklusiva serie matchar färgen på varje stift.Borsten gör att du får en felfri applicering och att färgen håller längre. Det är också smart om du behöver fräscha upp makeupen snabbt – när som helst och var som helst.Du får en vacker inramning av läpparna, om du börjar med att markera amorbågen och sedan fortsätter med den mittersta delen av underläppen. Markera sedan resten av läpparna – rör dig utåt från mitten mot mungiporna.
Sisley Phyto Lèvres Perfect 4 Rose Passion

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Handtvål

Handtvål från Victor Vaissier

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Rahua

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Alf Sörensen AB

Se alla produkter
BasTopplack

BasTopplack från Essie

Se alla produkter