Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Lip Gloss 114

Beställ 3INA The Lip Gloss 114 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Lip Gloss 114 inom kategorin Läppglans.

Produktinformation

Discobollsglansen full av kraftfullt pigment och feststämning. Få den skenande och superglansiga effekten utan att känna klibbiga eller tunga läppar.

Applicera en liten mängd direkt på läpparna för ett naturligt utseende. Applicera över livliga färger för en mer sofistikerad finish.8 ml3INA The Lip Gloss 114 .

Se gärna också

ICONIC London Lustre Lip Oil One to Watch

ICONIC Lustre Lip Oil har den höga glansen från ett gloss och fukten från ett balsam och är en hybridprodukt som kombinerar makeup och hudvård. Den väldigt närande formulan dränker läpparna i fukt och lämnar en vackert glasliknande finish för en fräsch, oemotståndlig och omedelbart fylligare läpp. Den icke-klibbiga veganska formulan är superlätt, mjuk och behaglig att bära. Finns i 5 smickrande skira utformningar och varje nyans har en läcker doft som luktar god nog att äta.Kombinera hudvård med makeup, den lyxiga kombinationen av vitamin C och hyaluronsyra berikar läpparna med fukt och återfuktning. Det betyder att även efter att den glansiga finishen har försvunnit lämnar hybridformeln läpparna återfuktade och ultramjuka i flera timmar i sträck... Den helt unika rullapplikatorn är nästa generations applicering. Den mjuka staven glider över läpparnas kurvor och konturer och lämnar ett generöst, jämnt lager olja och ger en sensorisk applicering som gör att du vill applicera om och om igen. Effekten? Läckra, fylligare läppar!Användning:1. Använd på nakna läppar som det sista steget i din hudvårdsrutin, applicera Lustre Lip Oil genom att svepa över läpparna. Den unika rullapplikatorn dränker läpparna i fukt och ger den perfekta mängden produkt.2. Applicera på läpparna 30 minuter innan du vill applicera läppstift. Låt oljans aktiva ingredienser börja arbeta med att jämna ut och återfukta dina läppar, torka sedan av och du har den perfekta basen för ditt favoritläppstift!3. Använd som en "glaserande" sista touch ovanpå ditt favoritläppstift för en återfuktad glans.6 ml
ICONIC London Lustre Lip Oil One to Watch

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårvård

Hårvård från Loelle AB

Se alla produkter
Ansiktsvård

Ansiktsvård från Elemis

Se alla produkter
Parfym herr

Parfym herr från Acqua Di Parma

Se alla produkter
Brun Utan Sol

Brun Utan Sol från St Moriz

Se alla produkter