Sidan innehåller annonslänkar

Acaipulver EKO

Jämför produkt Acaipulver EKO online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acaipulver EKO i kategorin Mat Dryck här hos oss.

Produktinformation

En extremt koncentrerad källa till antioxidanter med andra ord. Gör din egen Aç aí -smoothie eller berika frukostyoghurten med Superfruits antioxidantrika och 100% naturliga frystorkade Aç aí pulver.

Ett enkelt sätt att göra din morgon lite godare och din dag lite piggare. Superfrukten Aç aí /Euterpe oleracea Mart.

är rik på näringsämnen, främst antioxidanter. Aç aí -bäret växer vilt på palmträd i Amazonas regnskog i Sydamerika.

Se gärna också

Kakaonibs EKO

Cacao (Theobroma cacao): Ursprungligen kommer kakao från Sydamerika och ansågs av Aztekerna vara gudarnas föda. Det latinska namnet på kakaoplantan kommer från Carl Von Linné , &rdquo Theobroma Cacao&rdquo , och betyder just &rdquo gudarnas föda kakao&rdquo på latin. Kakaon var så högt värderad att den till och med användes som valuta. Spanjorerna tog med sig kakaobönan till Europa på 1400-talet. Criollo: På kakaoträdet växer en frukt (även kallad pod) och inuti frukten finns de bönor som man framställer en rad olika kakaoprodukter från. Det finns tre olika sorters kakao, Criollo, Forastero och Trinitario. Criollo är den kakao som är mest sällsynt på marknaden och den anses också vara den främsta med mest smak och långa eftertoner. Den är också dyrast på grund av att den är svårodlad och ger lite frukt och numera använder de flesta odlare mycket tåligare varianten Forastero eller hybriden Trinitario. Ursprung: Superfruit cacao nibs och nibs med mörk choklad kommer ifrån just Criollo. Superfruit samarbetar med ett kooperativ i Peru som jobbar för att bevara Criollo. Bönorna bereds genom fermentering, torkning och rostning. Bönorna krossas sedan till nibs och de kan användas till allt från sallad, frukt- och nötmixar till bakning med mera. Dessa Kakaonibs är väldigt energirika och innehåller rikligt med fett, järn och magnesium samt antioxidanter. Ekologiskt certifierade enligt EUs regelverk.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från The Skin House

Se alla produkter
Nagelvård

Nagelvård från Le Mini Macaron

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från STAY Well

Se alla produkter
Hårfärg

Hårfärg från Toppik

Se alla produkter