2B BABY Babblarna Nappflaska Handtag Blå 180 ml

Beställ 2B BABY Babblarna Nappflaska Handtag Blå 180 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2B BABY Babblarna Nappflaska Handtag Blå 180 ml inom kategorin Nappflaskor.

Produktinformation

Smidig och greppvänlig nappflaska med löstagbara handtag och bred öppning. Rymmer 180 ml.

Flasknapp (Small) i silikon och anti-kolik. Storlek Small är anpassad för tunna vätskor och passar barn från 0-3 månader.

Handtagen passar även nappflaskor i storlek 310 ml.Testad enligt senaste versionen av EN 14350, godkänd för kontakt med föda. BPA-fri. .

Se gärna också

Medela SpecialNeeds Flaska & Nappar 1 set -11%

Medela SpecialNeeds matningsnapp är utformad för barn som inte själva kan skapa vakuum på grund av ett syndrom eller en neurologisk sjukdom, eller för att de är födda med läpp- eller gomspalt. SpecialNeeds matningsnapp kan användas med nappar i två olika storlekar.Själva nappen är utformad för att hjälpa de barn som inte själva kan skapa vakuum för att suga ut mjölken. Envägsventilen förhindrar att luft tränger in genom nappen. Föräldrarna kan enkelt reglera mjölkflödet tack vare den ventilförsedda skåran.Linjemarkeringen på nappen hjälper föräldrarna att hitta rätt läge (tre olika flöden). Skåran gör att nappen lätt känner av sugrörelser och sluts helt när barnet vill ta en paus. Envägsventilen förhindrar att luft tränger in genom nappen.SpecialNeeds specialflaska är avsedd för användning för barn med:
- Fysisk svaghet som till exempel låg muskeltonus.
- Neurologiska, hjärtrelaterade eller andningsrelaterade sjukdomar som leder till svårigheter när det gäller att samordna sugning, sväljning och andning.
- Orala/faciala orsaker som kluven gom/gomspalt eller mycket kort tungband.
- Pierre Robins syndrom eller Downs syndrom.SpecialNeeds-nappen levereras i standardstorlek.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppstift

Läppstift från 3INA

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Cutters

Se alla produkter
Ögonbrynsmakeup

Ögonbrynsmakeup från MAC Cosmetics

Se alla produkter
Nagelvård

Nagelvård från Depend

Se alla produkter