Sidan innehåller annonslänkar

24K Gold Serum, 30 ml Linda Johansen Skincare Serum & Ansiktsolja

Beställ 24K Gold Serum, 30 ml Linda Johansen Skincare Serum & Ansiktsolja på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 24K Gold Serum, 30 ml Linda Johansen Skincare Serum & Ansiktsolja inom kategorin Serum Ansiktsolja.

Produktinformation

30 ml, "24K Gold Serum var en av mina tidiga formler, och med dess lyxiga guldflagor och fjäderlätta men intensiva fuktgivande egenskaper älskar jag den lika mycket idag som jag gjorde 2009 när jag skapade den. Och den har alltid varit min allra bäst säljande produkt i Norge.” Linda x Det är alltid en utmaning att göra en lätt formula som ger fukt utan att vara oljig, så vi kombinerade koncentrerad hyaluronsyra (vilket binder vatten upp till 1 000 gånger dess egen vikt), med trollhassel för att tona och epidermal tillväxtfaktor för att boosta cellförnyelse – för en vårdad, smidig och fast hud full av lyster.

Applicering Smörj över ansikte, hals och dekolletage efter rengöring och avsluta med fuktighetskräm. Även oljig hud behöver återfuktas, och den här djupt fuktgivande formulan är tillräckligt lätt för oljig hud, tillräckligt intensiv för torr hud och tillräckligt mild mot känslig, sensibiliserad och rosaceabenägen hud.

Produkter från kända varumärken
Diadem och hårband

Diadem och hårband från Pieces by bonbon

Se alla produkter
Förkylning  immunförsvar

Förkylning immunförsvar från Solgar

Se alla produkter
Värmeskydd

Värmeskydd från Wella Professionals

Se alla produkter
Herrparfym

Herrparfym från Davidoff

Se alla produkter