Abblo Pharma Tidigt graviditetstest 2 st

Beställ Abblo Pharma Tidigt graviditetstest 2 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abblo Pharma Tidigt graviditetstest 2 st inom kategorin Självtester.

Produktinformation

Med Abblo Pharmas Tidigt Graviditetstest kan du få en indikation om graviditet så tidigt som 8 dagar efter befruktningen. Graviditetstestet kan upptäcka humant koriongonadotropin (hCG) även i så pass små mängder som 5 mlU/mL.Innehåller två stycken test för engångsbruk. .

Se gärna också

Dynamic Code Test Med Självprovtagning - Fyra Könssjukdomar - Man

Om du misstänker att du har råkat ut för en könssjukdom kan du med detta test för självprovtagning få svar på fyra av de vanligaste könssjukdomarna - klamydia, mykoplasma, gonorré och trikomonas. De smittar via oskyddat sex och kan ge symtom såsom sveda i underlivet, smärta i magens nedre delar och onormala flytningar. Du kan dock bära på smittan utan att känna några symtom.Testet är avsett för självprovtagning hemma som du sedan skickar in till ett laboratorium. Du får svar inom 24 timmar från det att testet nått labbet hos Dynamic Code. I testet medföljer allt du behöver för att göra provtagningen, samt tydliga instruktioner för hur du går tillväga. Läs alltid medföljande instruktioner noggrant innan användning av testet.Om det skulle visa sig att du har en eller flera könssjukdomar hjälper Dynamic Code dig att gå vidare. De samarbetar med digitala vårdcentraler som kan hjälpa till att skriva ut e-recept för rätt antibiotika för rätt könssjukdom.Skulle det visa sig att du har gonorré krävs det en odling av ditt prov för att du ska kunna få precis rätt antibiotika utskriven. Odlingen utförs av en SESAM-klinik/STD/STI-klinik eller motsvarande. Visar testet på gonorré, hjälper ynamic Code dig med remiss till en sådan klinik.Både gonorré och klamydia lyder under smittskyddslagen och måste därför smittspåras. Du kommer därför att bli kontaktad av det landsting där du är folkbokförd om du har testats positivt för gonorré eller klamydia.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Schampo

Schampo från Björn Axén

Se alla produkter
Ögonskugga

Ögonskugga från Max Factor

Se alla produkter
Rumsdoft

Rumsdoft från Ashleigh & Burwood

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från L'Oréal Professionnel

Se alla produkter