Sidan innehåller annonslänkar

3 in 1 Facial Oil

Beställ 3 in 1 Facial Oil på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3 in 1 Facial Oil inom kategorin Skönhet.

Produktinformation

3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant som skyddar mot blå ljus från mobiler, datorer och TV-skärmar. Hur många timmar tillbringar vi egentligen framför en skärm en vanlig dag? Och hur påverkar det vår hud? 3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med exotiska vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant utvunnen ur tagetesblomman som skyddar mot skärmstrålningens blå ljus från mobiler, datorer och TV.

Passar för alla hudtyper, men är särskilt bra för torr, trött eller stressad hud i alla åldrar. Börlind 3 in 1 Facial Oil absorberas snabbt utan att kladda och ger en lyxig känsla och gör givetvis också din hud mjuk och ger en fin ny lyster.

Om ingredienserna Lutein Antioxidant från Tegetesblomman, som absorberar blått ljus. Rödalg Extrakt Ett komplex av algextrakt, solros-, sojaolja och E-vitamin, Regenererande och uppstramande Incaolja har den högsta halten av livsnödvändiga fettsyror bland vegetabiliska oljor.

Gör huden mjuk och elastisk. Kahaiolja har den högsta halten av retinol bland vegetabiliska oljor och är rik på livsnödvändiga fettsyror.

Stärker hudbarriären, har antiagingeffekt och binder fukt. Dathelo Himalayas körsbärsolja, stärker hudbarriären och elasticiteten och gör huden len och mjuk.

Produkter från kända varumärken
Läppbalsam  läppskrubb

Läppbalsam läppskrubb från Skinrx Lab

Se alla produkter
Conditioner

Conditioner från Sebastian Professional

Se alla produkter
Eau De Toilette Herr

Eau De Toilette Herr från Lamborghini

Se alla produkter
Förkylning  immunförsvar

Förkylning immunförsvar från Närokällan

Se alla produkter