Sidan innehåller annonslänkar

3 in 1 Peeling Mask

Beställ 3 in 1 Peeling Mask på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3 in 1 Peeling Mask inom kategorin Skönhet.

Produktinformation

Innehåller en mild PHA syra som minskar hudens ålderstecken och har en utjämnande effekt på hudtonen, naturliga peelingkorn av jojobavax, kaolinlera somabsorberar talg och orenheter samt äppelextrakt med en långvarigt återfuktande effekt. Passar alla hudtyper.

Används 1-3 gånger/vecka. Alla Jabushes hudvårdsprodukter är utvecklade och tillverkade i Sverige och har 100% veganskt innehåll. .

Se gärna också

Multikräm med Svartvinbärsolja

Dr Sannas Multi Cream är en vårdande, mjukgörande kräm som skyddar torr och känslig hud mot uttorkning med svartvinbärsolja som är rik på fettsyrorna omega-3 och omega-6. Den fetaste hudkrämen från Dr Sannas sortiment för dig som ställer höga krav på hudvård. Passar framför allt dig med torr och känslig hud som behöver en kräm som både återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Ingredienserna innehåller olika fettsyror från ekologisk kokosolja, sheasmör, svartvinbär och baobab som ger återfuktning och skyddar huden mot yttre påfrestningar. Fraktionerad svensk rapsolja innehåller höga halter av E-vitamin som har en lugnande effekt på huden. Krämen innehåller även probiotika som innehåller peptider som hjälper till att hålla en bra fuktbalans i huden. Multi Cream är parfymfri och är fri från allergerner för att kunna passa alla som behöver en skyddande kräm. Vuxen som barn. Om våra ingredienser Probiotika - hjälper till att hålla en god bakterieflora på huden, den har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud. Kokosolja - absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Sheasmör - innehåller höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener vilket gör sheasmör till en mycket effektiv mjukgörare och skyddar huden mot uttorkning samtidigt som sheasmör binder fukt till huden. Svartvinbärsoljan - Svartvinbärsfröolja innehåller GLA och SDA i ett 4: 1 förhållande. Det är en av de sällsynta plantoljorna som innehåller omega-6 och omega-3-fettsyror i ett optimalt fysiologiskt förhållande. Baobabolja - rik på näringsämnen &ndash innehåller alla tre omega-fettsyror: omega 3, 6 och 9 samt en mängd vitaminer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårinpackning

Hårinpackning från Eyracure

Se alla produkter
Hårspray

Hårspray från Bumble & Bumble

Se alla produkter
Hårolja

Hårolja från Ogx

Se alla produkter
Bitringar

Bitringar från Twistshake

Se alla produkter