Sidan innehåller annonslänkar

A-Creme Parabenfri

Jämför produkt A-Creme Parabenfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A-Creme Parabenfri i kategorin Skönhet här hos oss.

Produktinformation

A-Creme Parabenfri är en återfuktande ansiktscreme rik på A-Vitamin som passar alla hudtyper. även känslig hud.

Absorberas snabbt av huden utan att kladda. A-Creme har funnits länge på marknaden och blivit en populär hudprodukt som passar hela familjen.

Nu finns den även som parabenfri! Krämen är återfuktande och mjukgörande och trots att den är fet så absorberas den snabbt av huden utan att kladda A-Creme passar alla hudtyper och framför allt även de med känslig hud.

Se gärna också

Närande ansiktskräm för torr/mogen hy

Dr Sannas Närande ansiktskräm för torr/mogen hy är en intensivt närande ansiktskräm som främjar hudens elasticitet och skyddar mot uttorkning. Perfekt för hud som behöver mycket skydd och näring, eller en extra boost på vintern. Krämen jobbar i hudens alla lager och innehåller naturligt vårdande ingredienser. Rosengeranium balanserar såväl torr som fet hud och avokadoolja främjar cellförnyelsen, samtidigt som den är fuktbevarande och mycket mjukgörande. Moringasmör är känt för sina återuppbyggande egenskaper. Om några av ingredienserna: Moringasmör - absorberas lätt och förbättrar hudens förmåga att behålla fukt och motverka yttorrhet. Innehåller höga halter av växtsterolen betasitosterol som är känd för sin antiinflammatoriska effekt och återuppbyggande egenskaper, och som hjälper till att stödja hudens eget skydd. Avokadoolja - har en hög andel fytosteroler, lecitin, squalene samt vitaminerna A och E-vitamin, som främjar elasticitet och cellförnyelse i huden. Avokadooljans sammansättning av omega 9, omega 7 och mättade fettsyror gör att den absorberas relativt snabbt trots att den tillhör de fetare oljorna. Oljan är också fuktighetsbevarande och mycket mjukgörande. Rosengeranium - är en frisk, grön och fruktig rosendoft med inslag av citrus. I aromaterapi används den för att motverka trötthet och minska stress samt lyfta humöret. I hudvård för sina stärkande och sammandragande egenskaper. Morotsolja - innehåller provitamin A α-, β- och γ-karoten, samt lykopen som omvandlas av kroppen till A-vitamin. Dessa är mycket effektiva antioxidanter. Karotenioder är pigmentämnen som ger en fin glow till huden. Baobabolja - är mycket rik på näringsämnen. Här finns alla tre omegafettsyrorna omega 3, 6 och 9, samt vitaminerna A, D, E och K vilket gör baobabolja till en av de bästa oljorna för att främja hudens elasticitet. Probiotika - förhindrar bakterietillväxt, såväl i produkten som på huden. Probiotikan hjälper till att hålla en god mikroflora på huden, samtidigt som den återfuktar och lugnar irriterad hud.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rakapparat

Rakapparat från Remington

Se alla produkter
Parfym

Parfym från The Organic Pharmacy

Se alla produkter
Highlight

Highlight från NYX

Se alla produkter
Lösögonfransar

Lösögonfransar från MAC Cosmetics

Se alla produkter