Sidan innehåller annonslänkar

270S Concealer Brush, MAC Cosmetics Sminkborstar & Penslar

Beställ 270S Concealer Brush, MAC Cosmetics Sminkborstar & Penslar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 270S Concealer Brush, MAC Cosmetics Sminkborstar & Penslar inom kategorin Sminkborstar Penslar.

Produktinformation

MAC Cosmetics 270S Concealer BrushMAC Cosmetics 270S Concealer Brush är en concealerborste med syntetiska fibrer som applicerar, suddar ut, blandar krämbaserade produkter och ger naturliga mjuka resultat. MACs professionella borstar är handskulpterade och monterade med hjälp av de finaste kvalitetsmaterialen.

De har trähandtag med förnicklade mässingsfärger. Den runda och svagt kuperade, snedställda formen - ihop med tätt packade, lyxigt mjuka syntetfibrer - gör denna pensel idealisk för applicering, utsuddning och blandning av concealerkrämer med jämn jämn finish.

Se gärna också

E.l.f Cosmetics Ultimate Blending Brush, e.l.f. Sminkborstar & Penslar

En makeup-borste med antibakteriella, syntetiska taklonborst som är mjukare, mer absorberande och kan användas med både våta och torra produkter. Ultimate Blending Brush är speciellt utformad för avancerade makeup-tekniker. Det stora kupolformade borsthuvudet, de tätt packade borsten gör det lätt manövrera i och runt ansiktets konturer för jämn täckning. Borsten ger dig den perfekta mängden av produkten för att bygga täckning med puder, flytande, eller mousse foundation, bronzer eller rouge. De ultrafina syntetiska fibrerna är klippta för hand, formade och monteras av hantverkare för experthantverk för en lyxig upplevelse. Bli en professionell makeupartist och skapa felfria looks med denna lyxiga sminkborste från e.l.f.!Användning: Snurra borsten över puder eller foundation. Applicera på huden med hjälp av stora, cirkulära rörelser för att tona ut. Upprepa för ökad täckning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Handvård

Handvård från YOPE

Se alla produkter
Serum

Serum från Antipodes

Se alla produkter
Doftljus  rumsdofter

Doftljus rumsdofter från Olivia & Co

Se alla produkter
Skadat hår

Skadat hår från Wella Professionals

Se alla produkter