Sidan innehåller annonslänkar

Abilar VET 30 ml 30 ml

Beställ Abilar VET 30 ml 30 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilar VET 30 ml 30 ml inom kategorin Tillbehör till husdjur.

Produktinformation

Abilar VET är en mångsidig och effektiv sårsalva för insektsstick och ytliga skråmor samt för bett och djupa sår hos djur. Den passar även varig hud, uppluckrad hud och bölder.

Salvan svider inte. Abilar VET innehåller 10 % granens (Picea abies) kåda, samlad i finska Lappland och renad i rumstemperatur.

Salvan har en effekt som både lindrar klåda och irritation orsakad av hudskada och främjar sårläkningen. Abilar VET bildar en skyddande film på huden.

Filmen löses inte lätt, inte ens under fuktiga förhållanden (variga sår, tassar, trampdynor, klor, sporrar, hovar, hovleder och klövar). Salvan smakar kåda, vilket minskar djurens vilja att slicka på såret.

För alla djurarter. Ingen karenstid. .

Se gärna också

Feliway Friends refill 1 månad 48 ml -15%

Refill till FELIWAY Friends minskar på spänningar och konflikter mellan katterna i hemmet och får dem att trivas tillsammans. Motverkar beteenden som att de slåss eller jagar, stirrar och fryser ut varandra. Får katterna i hemmet att trivas bättre tillsammans. Ger långvarig harmoni i kattgruppen. Enkelt att använda, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för katten. Rekommenderas av veterinärer och experter på kattbeteende, som Susanne Hellman Holmström. Katter kommunicerar genom att släppa iväg budskap i luften. Dessa doftlösa budskap kallas feromoner och kan bara uppfattas av katter. Människor eller andra djur känner inte av dessa budskap. När katten diar sina ungar släpper hon naturligt iväg ”harmoniferomoner” från juverområdet. Feromonernas budskap om harmoni ger trygghet till kattungarna och bidrar till harmoni mellan katterna. FELIWAY Friends använder sig av kattens egna naturliga ”harmoniferomoner” för att skicka ett budskap till katterna om att

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Personlig vård

Personlig vård från Perrigo Sverige AB

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Ida Warg Beauty AB

Se alla produkter
Ögonbryn

Ögonbryn från Inika Organic

Se alla produkter
Herr

Herr från Hugo Boss

Se alla produkter