Sidan innehåller annonslänkar

A Curl Can Dream Mask, 280 ml Matrix Vårdande produkter

Beställ A Curl Can Dream Mask, 280 ml Matrix Vårdande produkter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A Curl Can Dream Mask, 280 ml Matrix Vårdande produkter inom kategorin Vårdande produkter.

Produktinformation

280 ml, Denna rika hårmask från Matrix A Curl Can Dream ger intensiv återfuktning med manuka-honungsextrakt. Denna rinse-off, återfuktande hårmask är en del av manuka honungsserie, som hjälper till att hålla dina lockar återfuktade och definierade.

Se gärna också

Coco Nuts, 40 g Starskin Vårdande produkter -25%

40 g, Den ULTIMATA hårmasken med olja, som används före schamponeringen, med moder naturs SUPERNÄRING FÖR HÅR och beprövad ayurvedisk herbologi! Jungfruolja från kokosnöt är VETENSKAPLIGT BEVISAT (Princeton University) som den ENDA naturliga oljan som kan tränga in helt i hårstråna och reparera skador och stärka dem INIFRÅN OCH UT. Förvärm, applicera i håret och använd en värmebevarande huva för MAXIMAL absorbering av ingredienserna. Dit hår blir mjukt, starkare och får med volym – och det glänser som aldrig tidigare! Användning:1. Värm upp en oöppnad påse med en hårmask i mikrovågsugnen i 20 sekunder eller placera en oöppnad påse i hett vatten i 30 sekunder.2. Vänta tills påsen kallnat tillräckligt för hantering. Klipp längsmed den prickade linjen. Massera in varm olja i torrt hår och hårbotten, från rötterna till hårspetsarna.3. Täck håret med den medföljande duschhuvan. Låt masken verka i minst 20 min. TIPS: För bästa resultat, låt verka över natten.4. Skölj två gånger med ett rengörande schampo följt av hårbalsam, om så önskas.Rekommenderad användning:1 – 2 gånger i veckan. Används omedelbart efter att förpackningen öppnats. Passar för normalt, torrt och färgat hår. Värmebevarande huva medföljer.Försiktighet: Varmt! Överdriven uppvärmning kan leda till att förpackningen läcker. Endast för yttre bruk. Undvik att få produkten i ögonen. Om detta inträffar, skölj med vatten. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara på en sval, torr plats skyddad mot direkt solljus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serum

Serum från Nuxe

Se alla produkter
Fotvård

Fotvård från Pedicare

Se alla produkter
Foundation

Foundation från MAC Cosmetics

Se alla produkter
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från Lancôme

Se alla produkter