Absolute New York Spout Aloe Gel Mask 25 g

Beställ Absolute New York Spout Aloe Gel Mask 25 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Absolute New York Spout Aloe Gel Mask 25 g inom kategorin Ansiktsmasker.

Produktinformation

Ge din hud den ultimata spa-behandlingen oavsett var du är. Aloe Gel Mask från Absolute New York är en gelmask som passar en stressad hud..

Innehåller Aloe Vera för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Applicera masken innan du lägger dig och låt den verka över natten.Spoutmaskerna från Absolute New York är, tack vare den återförslutningsbara pipen, resevänliga och innehåller upp till 3 behandlingar.

Produktet är vegansk.AnvändningSå här gör du 1. Applicera ett tjockt lager på ren hud efter fuktgivande kräm.

2. Stäng påsen för att återanvända.

3. Låt masken verka över natten, och skölj av eventuella rester på morgonen.

4. Rekommenderas 1-2 gånger i veckan25gAbsolute New York Spout Aloe Gel Mask 25 g .

Se gärna också

Avant Skincare Age Restore Ageless Decolletage Retexturing treatment 6

Ageless Decolletage Retexturing Treatment hjälper till att omdefiniera hudens struktur och bekämpar förstorade porer och ojämn hudton. Vetenskapen Ageless Decolletage Retexturing Treatment kombinerar signaturingredienser som inkluderar Aloe Vera och Sheasmör. Aloe Vera hjälper till att stimulera kollagenproduktionen och jobbar sammandragande för att strama upp porerna och hjälper till att minska uppkomsten av fet hud. Shea Butter är rik på antioxidanter, rik på vitaminerna A och E och fungerar som mjukgörare för att hålla huden ung och smidig. Det hjälper också till att dra åt huden och minska rynkor och fina linjer. Fördelar Syftar till att släta ut rynkor och fina linjer Arbetar för att jämna ut hudtonen Hjälper till att förbättra hudens struktur Bidrar till att förbättra utseendet på förstorade porer Syftar till att återuppliva och regenerera huden Användning: En sann skönhetsritual Få ut mesta möjliga av din Ageless Decolletage Retexturing Treatment: Rengör huden. Bada eller duscha alltid med en aminosyrorik kroppsrengöring för att minska inflammation och ta bort eventuella toxiner från huden. Exfoliera. Efter rengöring två till tre gånger i veckan, exfolierar du din kropp med fokus på hals- och bröstområde. Detta är ett viktigt steg för att upprätthålla ett elegant dekolletage eftersom det säkerställer att din hud är ordentligt förberedd för att absorbera nästkommande produkter mest effektivt. Fukt. Applicera därefter Avant Decolletage Retexturing Treatment. Värm produkten mellan fingertopparna före applicering. När den är färdig att absorberas, applicera med uppåtgående rörelser från bröstet mot hakan, käken och baksidan av öronen. Detta är en europeisk massageteknik som lugnar huden och uppmuntrar huden till en lyft effekt. #AvantTips: För att hjälpa till att tona och få en fastare hud på halsområdet, luta huvudet bakåt, slappna av i överkroppen och öppna och stäng munnen och sträck käken framåt och spänn den medan du gör det. Förvara på en torr och sval plats. 60 ml
Avant Skincare Age Restore Ageless Decolletage Retexturing treatment 6

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Aftershave

Aftershave från Taylor of Old Bond Street

Se alla produkter
Frans-  Brynfärgning

Frans- Brynfärgning från Coloran

Se alla produkter
Ögonkräm

Ögonkräm från Swiss Clinic

Se alla produkter
Stödstrumpor

Stödstrumpor från OS1st

Se alla produkter