Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Pink Toner

Beställ 3INA The Pink Toner på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Pink Toner inom kategorin Ansiktsvatten.

Produktinformation

Ett 3-i-1 ansiktsvatten som rengör, fräschar upp och verkar sammandragande på huden. Återfuktande verkan.

Lämplig för alla hudtyper, även känslig hy. AnvändningAnvänd The Pink Toner för att rengöra och fräscha upp din hud och avsluta din skönhetsrutin efter sminkborttagning.

Använd med en bomullspad eller applicera den direkt på huden. Behöver inte sköljas av!200 ml3INA The Pink Toner

Se gärna också

Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Skin Toner

Vitamin C Brightening & Glow – Skin Toner förbereder huden för efterföljande hudvård och gör så att du får ut maximalt resultat av dina övriga hudvårdsprodukter. Tonern återställer hudens normala ph-balans och blir en uppfriskande del av din hudvårdsregim.Fungerar porsammandragandeDjuprengörandeÅterfuktarPassar alla hudtyperHur fungerar Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Skin Toner?Den alkoholfria formeln rengör och tar bort eventuella spår av makeup och smuts samtidigt som den mjukar upp huden och gör den mer mottaglig för kommande serum/kräm. Likt en torr disktrasa som inte kan suga upp utspilld vätska effektivt kan huden inte heller ta emot serum eller kräm på samma sätt om den inte först mjukats upp. Innehåller C-vitamin och rika växtextrakt för jämnare hud och frisk lyster. Vilka fler ingredienser har Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Skin Toner som kan vara intressant att veta om?Berikad med Trollhassel agerar den sammandragande och lämnar huden med mer spänst. Vindruvsextrakt motverkar de skador som orsakas av fria radikaler.Niacinamid: Mirakelingrediensen Niacinamid är en bioaktiv form av vitamin B3 och är en trend-ingrediens som fullkomligt tagit beauty-världen med storm! En lång rad positiva effekter, som tajtare porer till följd av ökad elasticitet, färre pormaskar och blemmor, ökad spänst, slätare textur och en starkare barriär med mindre fuktförlust och bättre motstånd mot yttre stressfaktorer som triggar känslighet i huden. Men mest känt är niacinamid för att ge en jämnare hudton, både minskad rodnad och färre pigmenteringar. Den bromsar också framfarten av aknebakterien Cutibacterium acnes. Så har man känslig eller rosacea-benägen hud som lätt får utslag, eller vill jobba mot ålderstecken som förslappade porer, pigmenteringar och minskad elasticitet, hittar du en vän i niacinamid. Faktum är att Vitamin C och Niacinamid är en superduo mot pigmenteringar. Kombon vitamin C och Niacinamide har visat sig ha bland de bästa resultaten mot ojämn hudton och pigmenteringar samt att göra huden klarare.Användning:Rengör ansiktetHäll tonerna på en bomullsrondell och svep över ansiktet, hals och dekolletage Följ upp med ett serum och/eller krämKan användas morgon & kväll.FRI från:FtalaterSulfaterGlutenVeganvänlig.100 ml
Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Skin Toner

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sheet Mask

Sheet Mask från Bioearth

Se alla produkter
Hudserum  Kroppsolja

Hudserum Kroppsolja från Better You

Se alla produkter
Shower Gel

Shower Gel från AVEDA

Se alla produkter
Rengöringsborste

Rengöringsborste från Amelie Soie Secrets de beauté

Se alla produkter