Abercrombie & Fitch First Instinct Woman , 30 ml Abercrombie & Fitch Parfym

Jämför produkt Abercrombie & Fitch First Instinct Woman , 30 ml Abercrombie & Fitch Parfym online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abercrombie & Fitch First Instinct Woman , 30 ml Abercrombie & Fitch Parfym i kategorin Damparfym här hos oss.

Produktinformation

30 ml, Abercrombie & Fitch Instinct Woman EdP är en feminin, sensuell och sofistikerad doft. Med doftnoter från Magnolia, Apelsinblomma och tonkaböna.Topnot Magnolia, Grapefrukt Zest, Passionsfrukt.Hjärtnot Apelsinblomma, Orkidé, Näckros.Basnot Amber, Tonkaböna, Musk. .

Se gärna också

Voce Viva Intensa, 50 ml Valentino Parfym -25%

50 ml, Voce Viva Intensa är en blomsterdoft har utvecklats i en anda av Valentinos moderna femininitet med noter av couture-apelsinblomma, ett överdådigt jasminabsolut samt ett strålande bergamott- och mandarinackord. Harmonin blir oväntat beroendeframkallande genom ett oväntat inslag av kristallmossa som intensifieras av en dubbel dos omslutande noter av bourbonvanilj. Flaskan förmedlar Maison Valentinos värderingar och Voce Vivas kvinnlighet. Ett stilrent, kantigt glasblock med markeringar i sidorna låter ljuset flöda genom den guldfärgade vätskan så att ett "V" av ljus uppstår. Symboliska Valentino-nitar framhäver korken och flaskhalsen och förmedlar en modern och edgy personlighet. Den ikoniska Valentino-flaskan är signerad i livfullt rött. "Jag anser att sann styrka i dag är att kunna visa sina känslor." (Pierpaolo Piccioli, Maison Valentino Creative Director). Hylla din personliga röst i den världen med Voce Viva. Om varumärket: Valentino föddes i Rom och kombinerar couture och streetkultur. Ett rikt och fantastiskt arv som är lika relevant i dag. High end-produkter som bärs och omtalas dagligen för att hylla varje enskild individs personlighet. Valentino Beauty förenar couture med det coola och bjuder in alla att leva på ett djärvare och friare sätt. En värld där det inte finns några regler, där du kan komma som du är och uttrycka din egen röst. Alla personligheter är välkomna för vi älskar att sammanföra olika individer och dela med oss av drömmar och känslor. GÅVOR Fira med Valentino! Voce Viva, en djärv och feminin Eau de Parfum är den perfekta gåvan för att fira varje kvinnas unika röst. Applicera på dina pulspunkter på kort avstånd.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shampoo

Shampoo från Nioxin

Se alla produkter
Drycker

Drycker från YOGI TEA

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Bulldog

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Bayer AB

Se alla produkter