Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24H Automatic Eye Pencil 759

Beställ 3INA The 24H Automatic Eye Pencil 759 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24H Automatic Eye Pencil 759 inom kategorin Eyeliner.

Produktinformation

Med denna automatiska eyeliner behövs inga extra verktyg. Spetsen kan skruvas upp på ett praktiskt sätt och eyelinern kan tas med vart du vill.

Tack vare den krämiga konsistensen kan den appliceras på en gång och med ett enda drag varar finishen hela dagen. - Högpigmenterad formula - Vattenfast - Lätt att applicera - Infällbar spets.

Se gärna också

24H Drama Liqui-Pencil, Lancôme Eyeliner -25%

Skapa dramatiska ögonlooker som håller hela dagen med Up to 24H Drama Liqui-Pencil eyeliner.  Denna smidiga gel-eyelinerpenna ger en intensiv och långvarig färgeffekt i ett enda tag och kommer med flera olika finishes i matt, metallic eller glitter.  Denna hållbara eyeliner har med sin unika gelformula samma intensiva färgeffekt som en flytande eyeliner och är samtidigt lika enkel att applicera som en penna. Formulan innehåller rikligt med rena färgpigment och kan suddas direkt efter applicering. Den torkar sedan snabbt och när den väl har fixerats sitter den där den ska utan att smeta ut eller färga av sig, vilket ger extrem hållbarhet.  Applicera eyelinern med lätta tag om du vill ha en tunn, exakt linje eller sudda den omedelbart för att skapa en ögonskuggs- eller smokey eye-effekt. Dubbelt polymerkomplex som gör att formulan sitter bra mot huden och inte flagnar (24 timmars hållbarhet, vattenfast)  En flyktig, smidig olja tillför näring och intensitet åt färgpigmenten som lägger sig på ögonlocket  Mjuka vaxer smälter på huden och gör formulan krämig, smidig och enkel att applicera  Berikad med flyktiga, smidiga oljor för att ge en härlig, sammetslen känsla som varar hela dagen  Applicera eyelinern så nära fransarna som möjligt om du vill ha en tunn linje och bygg på flera lager för att skapa en dramatisk cat eye- eller smokey eye-makeuplook. Använd spetsen på pennan för att fylla i eventuella glapp luckor mellan fransarna.  Sudda direkt efter applicering när du vill skapa en mjuk eller smokey eye-look eftersom denna gel-eyeliner är otroligt vattenfast och torkar snabbt. Experttips! Om du har bruna ögon kan du prova varma och gyllene nyanser som blått (#6 Parisian Night), violett (#7 Purple Cabaret) och blågrönt (#5 Seine Sparkles).  Om du har gröna ögon, markera den nedre fransraden med svart för att kompensera för eventuella rödaktiga nyanser i huden och testa lila (#7 Purple Cabaret), oliv (#3 Green Metropolitan) och koppar (#2 French Chocolate).  Om du har blå ögon kan du prova bruna och bronsfärgade nyanser samt guld (#4 Leading Lights) eller marinblå (#6 Parisian Night).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Conditioner

Conditioner från Maui Moisture

Se alla produkter
Makeupsvamp

Makeupsvamp från Real Techniques

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från LNDA

Se alla produkter
Lyko Kläder

Lyko Kläder från By Lyko

Se alla produkter