Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Hand Dream 20 ml

Beställ 3INA The Hand Dream 20 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Hand Dream 20 ml inom kategorin Handvård.

Produktinformation

Fuktgivande handkräm som håller händerna friska och silkeslena. Fuktgivande och närande formula.

Torkar snabbt. Lätt konsistens.

Innehåller rött vinstockextrakt som ger formulan antioxidanta egenskaper och Sacha Inchi-olja för att förbättra hudens naturliga barriär. Innehåller Aloe Vera som gör huden mjuk och skyddar den.AnvändningApplicera en liten mängd produkt och massera in tills den är helt absorberad.

Se gärna också

L:A Bruket 273 Rejuvenating Hand Serum 30 ml

L:a Bruket Hand serum är designad för att reparera, djupt återfukta och skydda händernas hudbarriär genom att effektivt stödja återskapandet av nya hudceller, ett viktigt steg i handvårdsrutinen. Kombinationen av algextrakt, natriumhyalurat och ett C-vitaminderivat verkar både på ytan för att främja ljusare hud, skydda exponerad hud från mörka fläckar och för att på cellnivå förbättra och stärka dess struktur som över tiden lämnar en jämnare hudyta.Detta högkoncentrerade och föryngrande handserum återfuktar och skyddar hudbarriären på djupet och reparerar skadad hud genom att effektivt stödja dess återuppbyggnad och läkningsprocess på stamcellsnivå. En snabbabsorberande formula med neutral doft, bara en liten antydan till rosenvatten. Fri från eteriska oljor.Dermatologiskt testad och validerad på alla hudtyper inklusive känslig hud. Det snabbabsorberande serumet med bruna alger, smälter på huden och lämnar den strålande och mjuk. Avsluta med en L:a Bruket handkräm. COSMOS Natural Certifierad formula, med enbart naturliga och ekologiska ingredienser.Återvinningsbar flaska och ytterlåda.Användning: Applicera två droppar med pipetten av Hand Serum på handryggarna och massera försiktigt in tills absorberad av huden. Använd med fördel dagligen på rena och torra händer. Avsluta med L:a Bruket Handkräm. För fullständig handvårdsrutin, - Börja med Hand & Body Wash för att rengöra huden, - följ med N°246 Restorative Algae Hand Peel för att framhäva en jämn hudton genom att avlägsna döda hudceller och förhårdnader. Applicera sedan N°273 Rejuvenating Hand Serum för att reparera, fylla på med energi och stärka huden. Avsluta behandlingen med L:a Brukets Handkräm för att återfukta och skydda dina händer och nagelband.30 ml
L:A Bruket 273 Rejuvenating Hand Serum 30 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Borstar

Borstar från Brushworks

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Rodial

Se alla produkter
Serum

Serum från Helena Rubinstein

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Makeup Revolution

Se alla produkter