Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Lip Balm

Beställ 3INA The Lip Balm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Lip Balm inom kategorin Läppar.

Produktinformation

Återfukta dina läppar med The Lip Balm.En mjukgörande formula som skyddar dina läppar och ger dem en mjuk finish. Skyddar och återställer torra läppar.

Se gärna också

Maria Åkerberg Lip Care Outdoor 7 g

Lip Care Outdoor är ett cerat med välgörande Geraniumolja och skyddande Titandioxid.Lip Care gör dina läppar mjuka och smidiga.Läpparna har mycket tunn hud, endast mellan 3 - 5 lager hudceller jämfört med de 15 lager som finns på övriga kroppen. De är extra utsatta för kyla och vind och kan ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett. Detta gäller särskilt om du tidigare använt mineralolja på läpparna.Vanliga ingredienser i ordinära cerat är talg (djurfett) eller mineralolja så som vaselin, paraffin och petroleum.Mineralolja är en billig ingrediens som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar ut läpparna och tillför inga vitaminer. Oljan går att byta ut mot vegetabilisk olja (från växtriket).Vegetabilisk olja är mycket dyrare men skapar i gengäld inget beroende, utan hjälper och skyddar läpparna. Det finns människor som hela tiden vill känna att de har cerat på läpparna, men det är ett annat beroende. Det kan ta någon månad att komma till rätta med beroendet av mineralolja. Det påverkas av hur mycket och hur länge man använt mineraloljor.Lip Care gör att läpparna behåller fukthalten bättre och det medför att fina linjer runt munnen minskar. Det är mycket vårdande och drygt, sitter kvar länge på läpparna. Detta gör det effektivt på torra och spruckna läppar. Bivaxet är dessutom renat från pollen, så Lip Care passar även pollenallergiker.Användning:Läppar som utsatts för mineralolja från cerat eller läppstift masseras in med AHA & Jojoba Peeling. Använd lätta, cirkulära rörelser för att avlägsna hudflagor. Följ upp med Lip Care!Självkonserverande system.7g
Maria Åkerberg Lip Care Outdoor 7 g

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skäggfärg

Skäggfärg från Schwarzkopf

Se alla produkter
Ögonskugga

Ögonskugga från Couleur Caramel

Se alla produkter
Bebis och småbarn

Bebis och småbarn från Bambino Mam AB

Se alla produkter
Sheet Mask

Sheet Mask från Lancôme

Se alla produkter