Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Automatic Lip Pencil 254

Jämför produkt 3INA The Automatic Lip Pencil 254 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Automatic Lip Pencil 254 i kategorin Läppenna här hos oss.

Produktinformation

Du kommer att älska denna fantastiska lipliner som glider över huden med en exceptionell, flytande känsla! Formulan smälter perfekt på läpparna medan högkoncentrerat pigment säkerställer en rik färgutdelning Får läppstift att hålla längre och förhindrar att det flyter ut.

Med applikator. Finns i 12 nyanser.

En hållbar, vattenfast läppenna med pigment av hög kvalitet.AnvändningSkruva nedtill för att få upp läppennans spets. Rama in och skugga läpparna med din favorit av 12 pigmentrika nyanser för att skapa en illusion av fylligare läppar och förhindra att läppstiftet flyter ut.0,2 g3INA The Automatic Lip Pencil 254 .

Se gärna också

Couleur Caramel Lip pencil n°119 Pearly rosewood

Mjuk och återfuktande läppenna som glider på som en dröm samtidigt som den formar och jämnar ut läppkonturen. Läppennan består av rena pigment, ekologiska och naturliga råvaror samt innehåller aktiva ingredienser varav flera återfuktande och närande fetter från växtriket. Berikad med bland annat ekologiskt sheasmör och ekologisk kokosolja hålls dina läppar återfuktade hela dagen! Trots sin vårdande formula har denna läppenna en fantastisk hållbarhet och stadga. Ett måste för dig som önskar en läppenna med mycket pigment som är bekväm att bära på läpparna!Därför kommer du att älska den: Mjuk, krämig konsistens Behaglig att bära på läpparna en hel dag Pigmentrik Glider på som en dröm Bra hållbarhet och stadga Innehåller vårdande ingredienser Lätt att måla precisa läppkonturer eller fylla i hela läppytan Cruelty Free Har ekokosmetikcertifiering (Cosmebio BIO) Användning:Fyll i läppkonturerna så noggrant som möjligt, börja vid amorbågen. Du kan också ändra läpparnas form med pennan. Glöm inte att sudda innan du applicerar läppstift eller läppglans så att linjen inte blir för skarp. Du kan också applicera pennan på hela läppytan. Då håller ditt läppstift ännu bättre eller så får du till exempel lite starkare färg under läppglanset. 1.1 g
Couleur Caramel Lip pencil n°119 Pearly rosewood

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mot håravfall

Mot håravfall från Kérastase

Se alla produkter
Självtest

Självtest från Clearblue

Se alla produkter
Locktång

Locktång från Cloud Nine

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Nouba

Se alla produkter