Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Automatic Lip Pencil 900

Jämför produkt 3INA The Automatic Lip Pencil 900 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Automatic Lip Pencil 900 i kategorin Läppenna här hos oss.

Produktinformation

Denna lipliner glider perfekt över läpparna och är exceptionellt smidig. Denna krämiga formula smälter på läpparna samtidigt som den ger en rik färg till dem.

Förbättrar ditt läppstifts hållbarhet och förhindrar att det flyter ut.AnvändningVälj din favoritnyans av The Automatic Lip Pencil eller en som ligger närmare din naturliga läppfärg. Vrid fram stiftet och fyll i konturerna av dina läppar.

Se gärna också

Mark My Words Lip Liner, 1 g Florence By Mills Läppenna

1 g, Florence by Mills har skapats med kärlek av Millie Bobby Brown (aka Mills) och handlar om att definiera våra egna villkor inom skönhet. Florence By Mills ger dig hudvård och makeup som är rolig, vegansk och enkel att använda! Mark My Words Lip Liner är en mjuk 2 i 1-produkt som sitter på plats och gör det enklare än någonsin att få till de perfekta läpparna. Läppennan har en intensiv, halvmatt färg som sitter på plats. Skapa exakta linjer eller applicera på hela läpparna – designa en look värd att skryta om! Passar alla hudtyper. · 2 i 1-läppenna med halvmatt finish · Långvarig, precis applicering · Närande och återfuktande Innehåller närande jojobaolja som hjälper till att återfukta och mjukgöra läpparna samtidigt som den förebygger att färgen flyter ut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Värmeskydd

Värmeskydd från Four Reasons

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Bomb Cosmetics

Se alla produkter
Foundation

Foundation från Inika Organic

Se alla produkter
Ansiktsrengöring

Ansiktsrengöring från L'Occitane

Se alla produkter