Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Lip Gloss 100

Beställ 3INA The Lip Gloss 100 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Lip Gloss 100 inom kategorin Läppglans.

Produktinformation

Discobollsglansen full av kraftfullt pigment och feststämning. Få den skenande och superglansiga effekten utan att känna klibbiga eller tunga läppar.

Applicera en liten mängd direkt på läpparna för ett naturligt utseende. Applicera över livliga färger för en mer sofistikerad finish.8 ml3INA The Lip Gloss 100 .

Se gärna också

Barry M Fresh Face Cheek & Lip Tint Deep Rose

Gör din hud klarare med Barry M Fresh Face Cheek & Lip Tint! Den är formulerad med aroniabär och hyaluronsyra för en återfuktande hälsosam finish, och kommer i fem byggbara nyanser. Blanda ut den skira formeln för en subtil touch av färg, eller bygg på den för en kraftigare look.Aroniabärextrakt (Aronia Melanocarpa Fruit Extract) – en extremt effektiv ingrediens för anti-aging-hudvård tack vare dess unika blandning av fytonäringsämnen. Den har också en hög halt av vitamin C och en större koncentration av antioxidanter än blåbär, druvor, acai, fläderbär och många andra frukter. Fungerar som antioxidant. Den rekommenderas som fuktighetskräm för ansikte, händer och dekolletage för att minska tecken på rynkor.Natriumaskorbylfosfat (vitamin C) – STAY-C® 50 är en kraftfull in-vivo-antioxidant som motverkar fria radikaler. Den bidrar till en snyggare hudton. Den minskar synligheten av hudfläckar och akne, som inte bara uppstår hos tonåringar, utan också hos vuxna. Stimulerar produktionen av kollagen och ökar hudens fasthet. Vitamin C bidrar till att stärka effekten av anti-aging-produkter. Ger en klarare hud.Vitamin E – en stark antioxidant som fångar upp fria syreradikaler som genereras genom exponering för UV-ljus eller föroreningar och förhindrar ytterligare skador. Hjälper till att försvara mot föroreningar och andra miljöstressorer som annars skulle försvaga huden och orsaka oönskade förändringar.Natriumhyaluronat – en naturligt fuktgivande faktor. Förhindrar att huden torkar ut och bidrar till att ge huden motståndskraft och elasticitet. Natriumhyaluronat kännetecknas av hög vattenretention och viskoelasticitet.10 ml
Barry M Fresh Face Cheek & Lip Tint Deep Rose

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårinpackning

Hårinpackning från Kérastase

Se alla produkter
Hårinpackning

Hårinpackning från Milk_Shake

Se alla produkter
Highlighter

Highlighter från Anastasia Beverly Hills

Se alla produkter
Highlighter

Highlighter från Wet n Wild

Se alla produkter