Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Lip Gloss 503

Beställ 3INA The Lip Gloss 503 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Lip Gloss 503 inom kategorin Läppglans.

Produktinformation

Discobollsglansen full av kraftfullt pigment och feststämning. Få den skenande och superglansiga effekten utan att känna klibbiga eller tunga läppar.

Applicera en liten mängd direkt på läpparna för ett naturligt utseende. Applicera över livliga färger för en mer sofistikerad finish.8 ml3INA The Lip Gloss 503 .

Se gärna också

Lip2Cheek, 4,8 g rms beauty Läppglans

4,8 g, rms beauty Lip2Cheek, dessa färger är resultatet av Rose-Maries över 20 år långa erfarenhet av att sminka många av världens vackraste ansikten. Du hittar nyanser från väldigt "nude" till mer intensiva färger, men de är alla väldigt justerbara, beroende på hur mycket man applicerar kan man gå från en vardagslook till en kvällslook med en och samma färg. Oberoende på färgernas intensitet ger RMS lip2cheek ger ett väldigt naturligt resultat på läppar och kinder eftersom de är noggrant framtagna för att vara lättburna och passa alla hudtoner. På grund av formulans krämiga konistens smälter de fint in i huden så att färgen ser ut att komma "inifrån". Ingredienserna består av ekologiska kallpressade oljor som kakaosmör och kokosolja som vårdar och skyddar huden och pigmenten av naturliga mineraler.Tillgänglig i flera olika nyanser. Med koncentrerade pigment - lite produkt ger mycket färg!Innehåll: 5.67 g

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Puder

Puder från Clinique

Se alla produkter
Ansiktsrengöring

Ansiktsrengöring från Elemis

Se alla produkter
Sminkborstar  Penslar

Sminkborstar Penslar från IDUN Minerals

Se alla produkter
Läppstift

Läppstift från LH cosmetics

Se alla produkter