Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Cactus Cleanser

Beställ 3INA The Cactus Cleanser på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Cactus Cleanser inom kategorin Övrigt.

Produktinformation

Återuppliva dina sminkborstar med denna rengöring som är lika cool som en kaktus. Rader av silikonkanter kommer åt där det behövs och väcker dina borstar till liv igen.

Ha på borstrengöring, skrubba och skölj – så är de redo igen.AnvändningSkumma upp borsten med tvål och virvla sedan runt den på den räfflade sidan. Håll borsten under rinnande vatten och gnugga borsten fram och tillbaka på "rinse"-texturen för en sista ursköljning.

Upprepa tills vattnet är klart. Återställ formen efter rengöring och lägg plant för att torka.-3INA The Cactus Cleanser .

Se gärna också

LastSwab Beauty Sea Fan Red

LastSwab – ekorevolutionen kommer till badrummet!LastSwab är ett återanvändningsbart, hållbart och hygieniskt alternativ till bomullspads, pinnar och tops. En LastSwab räcker för mer än 1000 användningar. Det snygga fodralet hjälper till att hålla din LastSwab hygienisk och ren, oavsett om du har den i din resväska eller handväska eller låter den ligga på badrumshyllan.Använd LastSwab på samma sätt som en vanlig bomullssvabb. Vi rekommenderar INTE LastSwab för att göra rent öronen på barn. Använd bara svabben för att rengöra örats yttre delar. Använd INTE aceton på svabben.LastSwab's pinne är tillverkad i plast och fiberglas och tippen i TPE. Fodralet är gjort av biologiskt nedbrytbart, majsbaserat material (PLA) och förpackningen är ekologisk kartong.Använd den. Rengör den. Förvara den.Doppa toppen på LastSwab Beauty i makeup-remover innan användning för att få bästa resultatDet går snabbt och enkelt att göra rent LastSwab med tvål och vatten. Diska INTE LastSwab i diskmaskin. Koka den INTE.
LastSwab Beauty Sea Fan Red

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Återfuktande

Återfuktande från Wella Professionals

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från Cailyn Cosmetics

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från LEDINS

Se alla produkter
Babyfiltar

Babyfiltar från SUMMERVILLE organic

Se alla produkter