Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Yellow Oil Cleanser

Beställ 3INA The Yellow Oil Cleanser på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Yellow Oil Cleanser inom kategorin Rengöringsolja.

Produktinformation

En rengöringsolja som bekvämt tar bort ditt smink.Med hjälp av 4 naturliga oljor rengörs och återfuktas huden. AnvändningPumpa The Yellow Oil Cleanser två gånger på fingertopparna.

Se gärna också

bareMinerals Smoothness Hydrating Cleansing Oil 180 ml

Vår närande rengöringsolja för ansikte och ögon tar effektivt bort smuts och makeup - även vattenfast makeup. Oljan kan appliceras direkt på torr hud för borttagning av makeup och rengöring i ett steg; den omvandlas till en mjölkaktig emulsion vid kontakt med vatten, som sedan lätt sköljs bort uan att huden känns stram.Denna rengöring innehåller solrosolja för att ge näring och hjälpa huden att behålla fukt, samt antioxidantrikt granatäpple, som främjar en strålande, hälsosam glow. Denna rena formel är fri från onödiga ingredienser, inklusive, SLS, mineralolja, syntetisk doft, gluten och nötter.- Vegansk hudvård- Ren formel - fri från SLS, mineralolja, syntetisk doft, gluten, nötter och mer- Perfekt för normal till torr hud- 95% höll med om att den och rengör huden milt och effektivt *- 97% höll med om att den effektivt tar bort ansiktsmakeup *- 89% höll med om att den effektivt tar bort ögonmakeup *- 94% höll med om att den rengör utan att huden känns stram *- Icke-komedogen: täpper inte till porerna eller orsaka till blemmor- Dermatologiskt testad* Baserat på en 7 dagars amerikansk konsumentstudie med 101 personer Produkten är:- Vegansk- 69,97% naturlig- Glutenfri- Sulfatfri- Talkfri- Doftfri- Kemikaliefri- Alkoholfri- Cruelty FreeAnvändning: Applicera 3-4 pumpar på torr hud och massera försiktigt över ansiktet. Tillsätt vatten för att förvandla oljan till en viktlös, mjölkaktig emulsion som lätt sköljs bort. 180 ml
bareMinerals Smoothness Hydrating Cleansing Oil 180 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Pälsvård

Pälsvård från VETOCANiS

Se alla produkter
Ansikte

Ansikte från Babor

Se alla produkter
Ansiktsrengöring

Ansiktsrengöring från Holika Holika

Se alla produkter
Parfym

Parfym från SAVOUR

Se alla produkter