Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Glow Bronzer Powder 621

Beställ 3INA The Glow Bronzer Powder 621 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Glow Bronzer Powder 621 inom kategorin Rouge.

Produktinformation

The Glow Bronzer Powder Vem sa att en bronzer inte kunde användas för highlighting? Vår 621 glow bronzer kommer inte bara att ge djup till dina kindben utan framhäver också samtidigt dina ljusa områden och ger din hud en hälsosam lyster och silkeslen finish.AnvändningApplicera med en borste direkt på de höga punkterna i ditt ansikte där solen vanligtvis träffar dig. Tinningar, över kindbenen och till och med på nästippen! Prova också att applicera längs käklinjen för en mer skulpterad look.7 g3INA The Glow Bronzer Powder 621

Se gärna också

Blush, Maria Åkerberg Rouge

Blush Summer är ett puderrouge i en kall, lila nyans. Få makeuptrick fungerar så väl som att ge färg och lyster till ansiktet med hjälp av rouge. Ett Blush från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat rouge som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas. Detta Blush innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.   Användning: Applicera Blush i en rak linje på kindbenet för att ge ansiktet ett lyft. Le så att kindäpplet formar sig runt, och applicera rougen lätt, med duttande små, cirklande rörelser på den runda formen. Blush Summer kan även användas som ögonskugga.   Innehåller 2,5 g   Innehåll:  Talc, Magnesium Stearate, Silica, Ethylhexyl Palmitate. +/- Mica, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide), Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårsnoddar

Hårsnoddar från ByBarb

Se alla produkter
Herrparfym

Herrparfym från Molton Brown

Se alla produkter
Läppstift

Läppstift från Jane Iredale

Se alla produkter
Nagelvård

Nagelvård från BaByliss Paris

Se alla produkter