Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Stick Highlighter 514

Beställ 3INA The Stick Highlighter 514 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Stick Highlighter 514 inom kategorin Rouge.

Produktinformation

The Stick Highlighter är perfekt att ha med sig överallt. Den lägger sig vackert på huden och ger kinderna en strålande glow som håller länge.AnvändningSvep den direkt över kinder och kindben och sudda ut den med fingertopparna för en naturlig glowig look.5 g3INA The Stick Highlighter 514 .

Se gärna också

Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 08 Henné

Refillförpackning. Collistars unika Maxi Blusher har nu omdesignats som en multifunktionell produkt som lyser upp huden, definierar ansiktets konturer och är idealisk för retuschering av smink, fuktgivande och som skydd av huden när som helst på dagen. Med en naken känsla och lysande finish har den en mjuk konsistens med lång hållbarhet och är lätt att applicera och blanda, vilket lämnar en antydan till färg. Huden verkar omedelbart hälsosammare och jämnare. Dess distinkta vita rosendoft* omsluter huden i en delikat fräsch, feminin bukett.Den nya formulan innehåller en mängd aktiva ingredienser, inklusive Lake Como Sericin, en hållbar italiensk aktiv ingrediens som återfuktar och hjälper till att bilda en skyddande barriär mot torrhet, föroreningar och yttre påverkan, plus en exklusiv aktiv anti-ageingrediens som hjälper huden att öka kollagen- och elastinproduktionen, samt bekämpa de skadliga effekterna av exponering för blått ljus kopplat till vår hyperanslutna livsstil.Dermatologiskt, oftalmologiskt och icke-komogent testad är formulan för Impeccable Maxi Blusher säker och effektiv för alla hudtyper, inklusive de känsligaste. Talken är certifierad asbestfiberfri, medan varje produktionssats testas för nickel (0,001%) och tungmetaller. Finns i 8 intensiva, blandningsbara nyanser med en lysande finish, uppdelad i fyra färgfamiljer: Rose – Nude – Orange – Mauve som passar olika hy och hudtoner.Tonvikten ligger först och främst på hållbarhet: det återvunna (och återvinningsbara) plasthöljet är utformat för att kunna fyllas på, vilket gör det möjligt att återanvända produkten, minska avfallet och uppmuntra ansvarsfulla inköp.*fri från allergener.För en hälsosam lyster som inte tynger ansiktets naturliga egenskaper, blanda blushen med den medföljande borsten och gör små cirkulära rörelser på mitten av kinderna efter personlig smak och önskat utseende.För att markera ansiktets naturliga konturer, fortsätt att applicera med cirkulära rörelser från de övre kinderna mot tinningen, var noga med att inte gå för nära näsan. Som ett alternativ i detta fall, använd en professionell ansiktsborste med mjuka strån och ett ovalt snitt.9 g
Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 08 Henné

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shampoo

Shampoo från Arganmidas

Se alla produkter
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från Avant Skincare

Se alla produkter
Ansiktsmask

Ansiktsmask från Loreal Paris

Se alla produkter
Hårvård

Hårvård från Redken

Se alla produkter