1944 Paris L'Imperméable -Waterproof mascara

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mascaran är framtagen med vårdade ingredienser som förbättrar mjukheten och jämnheten i appliceringen samt vårdar och återfuktar varje frans.AnvändningEtt lager av denna mascara ger kraftiga och definierade fransar på ett fantastiskt sätt. Två lager gör att dina fransar ser mer spektakulära ut.

Se gärna också

Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara 001 Black

Max Factor False Lash Effect Mascara fördubblar storleken på dina fransar (jämfört med omålade fransar) och ger ett resultat du bara trodde lösögonfransar kunde ge.Mascaran har en stor volymborste som laddar mycket produkt och bygger fantastisk lösögonfranseffekt. Trots stor volymgivande gummiborste är den otroligt lätt att arbeta med och fångar alla fransar i ett svep. En ultimat mascara som passar perfekt för dig som vill ha maffig volym. False Lash Effect Mascara är oftalmologiskt och kliniskt testad, passar för känsliga ögon.Lätt att applicera och ger lösögonfranseffektStor volymgivande gummiborste för maxade fransarFyllig volymformulaOftalmologiskt och kliniskt testadPassar för känsliga ögonFinns också i vattenfastAnvändning:Steg 1:Applicera mascara från fransarnas rot till topp genom att svepa borsten upp genom fransarna med zickzack-rörelser för att separera och definiera.Steg 2:Återupprepa och bygg lager på lager tills du uppnått önskad volym.
Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara 001 Black

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024