Absolute New York Spout Red Clay Mask 25 g

Beställ Absolute New York Spout Red Clay Mask 25 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Absolute New York Spout Red Clay Mask 25 g inom kategorin Ansiktsmasker.

Produktinformation

Ge din hud den ultimata spa-behandlingen oavsett var du är. Red Clay Mask från Absolute New York är en djuprengörande lermask som ger huden lyster samtidigt som den verkar lugnande.

Lermasken rengör och minskar porerna.Spoutmaskerna från Absolute New York är, tack vare den återförslutningsbara pipen, resevänliga och innehåller upp till 3 behandlingar. Produktet är vegansk.AnvändningSå här gör du 1.

Applicera ett tjockt lager på ren, torr hud. 2.

Låt verka i 10-15 min. eller tills det är torrt.

3. Skölj med varmt vatten.

4. Stäng påsen för att återanvända.

5. Rekommenderas 1-2 gånger i veckan.25gAbsolute New York Spout Red Clay Mask 25 g .

Se gärna också

Avant Skincare Age Defy+ Full Neck Tightening & Firming Treatment 60 m

Full Neck Tightening & Firming Treatment är den perfekta formulan för att förhindra glåmighet, bekämpa åldrande och föryngra huden runt halsområdet. Vetenskapen Full Neck Tightening & Firming Treatment kombinerar signaturingredienser som Moringa och Lecithin. Moringa-oljan är rik på anti-aging egenskaper och syftar till att föryngra matt, trött och åldrande hud, vilket resulterar i förbättrat utseende av fina linjer och rynkor samtidigt som hudens naturliga barriär återställs. Lecitin verkar intentivt mjukgörande, lugnande och fuktgivande och hjälper till att återfukta, återuppbygga och reparera huden, vilket gör den till en utmärkt ingrediens för mogen, torr och överansträngd hud. Fördelar Syftar till att strama upp och göra huden fastare huden Arbetar för att släta ut rynkor och fina linjer Hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och föroreningar Syftar till att återuppbygga, återfukta och föryngra huden Bidrar till att återuppliva överansträngd och glåmig hud Användning: En sann skönhetsritual Få ut det mesta av din Full Neck Tightening & Firming Treatment : Börja med att värma en mängd i storleken av en ärta mellan dina fingertoppar och sprid ut över handflatorna och fingrarna. 1. Applicera krämen över huden på halsen med fingrarna med hjälp av uppåtgående rörelser tills produkten delvis har absorberats i huden. 2. Med platta fingrar, följ halskonturen och massera halsen med svepande och lyftande rörelser. Alternera mellan händerna och svep uppåt till käklinjen och rör dig långsamt från vänster till höger. 3. För att avsluta din applicering av krämen, ta tre djupa andetag genom näsan och andas ut genom munnen. #AvantTips: Luta huvudet försiktigt bakåt och håll den här positionen i tre sekunder, den här rörelsen kommer att förlänga och sträcka ut halsmusklerna. Avsluta sträckningen genom att långsamt luta huvudet neråt till dess naturliga läge. Förvara på en torr och sval plats. 60 ml
Avant Skincare Age Defy+ Full Neck Tightening & Firming Treatment 60 m

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shower Gel

Shower Gel från Natura Siberica

Se alla produkter
Inpackning  håroljor

Inpackning håroljor från BRUNS

Se alla produkter
Läppenna

Läppenna från MAC Cosmetics

Se alla produkter
Primer

Primer från PIXI

Se alla produkter