Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Concealer 601

Beställ 3INA The 24h Concealer 601 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24h Concealer 601 inom kategorin Concealer.

Produktinformation

En concealer i 12 nyanser som håller i 24 timmar och har en supermjuk, lite tjockare applikator för enkel och snabb applicering på språng. Lätt formula som slätar ut huden, döljer mörka ringar och täcker rodnader.AnvändningApplicera före eller efter foundation genom att dutta lätt direkt på de områden du vill dölja, jämna ut med en concealerborste för ett perfekt resultat.4,5 ml3INA The 24h Concealer 601 .

Se gärna också

Multi Tasker Concealer 020 Fair, Rimmel London Concealer

Multi-Tasker Concealer är en fulltäckande concealer som täcker blemmor, ljusar upp mörka ringar och jämnar ut hudtonen i ett enkelt svep. Den stora och mjuka applikatorn med inbyggd produktbehållare gör det lätt och smidigt att dölja de ställen på huden du önskar att jämna ut och täcka ojämnheter, under ögonen, blemmor eller över hela ansiktet. Formulan är högpigmenterad och går enkelt att bygga upp utan att produkten lägger sig kakigt. Säg hej då till blemmor, missfärgningar, rodnad, pigmenteringar, akneärr och synliga porer!  En fulltäckande concealer som hjälper till att täcka ojämnheter.  Den lätta och mjuka formulan ger ett jämnt resultat som inte krackelerar eller lägger sig kakigt.  En superstor och supermjuk applikator som möjliggör en precis applicering.  24-timmars återfuktningseffekt.  Vattenresistent och kladdfri.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Doftljus

Doftljus från Björk and Berries

Se alla produkter
Parfym

Parfym från Juicy Couture

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Waterclouds

Se alla produkter
Bodylotion

Bodylotion från Voluspa

Se alla produkter