Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Citronella 10 ML

Jämför produkt 100% Eterisk Olja Citronella 10 ML online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 100% Eterisk Olja Citronella 10 ML i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

Ekologisk eterisk olja av citronella som har en en upplyftande doft av citrus och används ofta inom aromterapi, hudvård och i insektsmedel. Kategori  Eteriska oljor   .

Se gärna också

Bio-T

Så fungerar tistelolja (konjugerad linolsyra) Tistelolja innehåller fettsyror, som hjälper till att minska kroppsfettet, medan man samtidigt upprätthåller &ndash och kanske till och med ökar &ndash muskelmassan. Vetenskapliga studier visar att konjugerad linolsyra positivt påverkar balansen mellan muskler och fett i kroppen genom att: blockera upptaget av fett i fettcellerna reducera fettlagringen frisätta fett från fettdepåerna motverka förlust av muskelmassa transportera fett till muskelvävnaderna där det förbränns för att alstra energi Studier har visat att långtidstillskott av konjugerad linolsyra kan reducera kroppsfettet med nästan 9 procent. Den har också visat sig kunna öka muskelmassan. Detta är viktigt, eftersom muskelceller behövs för att förbränna kalorier. Motverkar &rdquo jo-jo-effekten&rdquo Viktminskning leder vanligen till att man förlorar både fett OCH muskler. Problemet med att minska i muskelmassa är att man behöver muskler för att förbränna kalorier. När man avslutar dieten och återgår till gamla matvanor kommer kroppen att ha svårigheter att omsätta den ökade mängden kalorier, eftersom det finns mindre mängd muskelmassa kvar att &rdquo göra jobbet&rdquo . Resultatet blir att man lägger på sig igen. Med hjälp av konjugerad linolsyra kan man undvika detta. Den hjälper dig att bli kvitt fett &ndash inte muskler &ndash och på så sätt undviker du att undergräva möjligheten till kaloriförbränning. Så fungerar Grönt te extrakt (GTE) GTE är ett extrakt från bladen av grönt te (Camellia sinensis). Vetenskapliga studier på GTE har visat att de biologiskt aktiva substanserna, s.k. polyfenoler eller katekiner, ger ett utomordentligt gott antioxidantskydd. Dessutom stimulerar GTE kroppens energiförbrukning, vilket gör extraktet mycket effektivt i samband med viktreduktion. GTE minskar aptiten genom att framkalla en mättnadskänsla. Man slipper att känna sig hungrig hela tiden. Utöver detta stimulerar GTE oxidationsprocessen (förbränningen), även när du inte är fysiskt aktiv. Detta gör det möjligt att bränna extra kalorier så att säga &rdquo på köpet&rdquo . Eftersom ingen träning är nödvändig för att förbränna dessa kalorier frigörs energin i form av värme. Konsekvensen är att kroppens värmeproduktion ökar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppar

Läppar från Mad Beauty

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från NYX

Se alla produkter
Ögonkräm

Ögonkräm från Eminence Organics

Se alla produkter
Foundation

Foundation från Artdeco

Se alla produkter