Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Tall 10 ML

Beställ 100% Eterisk Olja Tall 10 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100% Eterisk Olja Tall 10 ML inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Eterisk Tallolja som utvinns ur tallkvistar och ger en träig frisk doft och används ofta som doftsättare i rengöringsprodukter.Kategori  Eteriska oljor .

Se gärna också

Galltvål Flytande

Galltvål flytande för rengöring och fläckborttagning. Ekologisk och miljövänlig med naturliga ingredienser. Tar effektivt bort gräsfläckar och fettfläckar m.m. Fläckborttagnings och rengöringstvål i flytande form. Ekologisk, miljövänlig och innehåller endast naturliga ingredienser. Eko-certifierad med EKO-Garantie.* Galltvål har blivit en favoritprodukt hos många tack vare framför allt sina fettlösande egenskaper och fungerar lika bra att använda till spisen i köket som till motorolja i garaget. Galltvål flytande består av vegetabiliska oljor odlade ekologiskt i FairTrade-projekt i Brasilien och Dominikanska Republiken. De rengörande ämnena är bland annat klorofyll som är beståndsdelen som ger Galltvål dess gröna färg och hjälper till att ta bort gräsfläckar och fläckar av bär, frukt och liknande. Som namnet antyder så innehåller denna klassiska rengöringsprodukt även oxgalla som är den effektiva ingrediensen som gör Galltvål så bra mot olja och feta fläckar. Galla är naturens eget sätt att bryta ner fett. Oxgallan kommer från restprodukter vid normal slakt. Inga djur tappas levande och inga djur slaktas enbart för gallans skull. Rent hemma och i naturen GALLTVåL är en helt naturlig produkt utan parfymer, konserveringsmedel, slipmedel, optiska vitmedel eller kemikalier Inga genmanipulerade råvaror ingår i Galltvål och den är ej testad på djur, varken direkt eller indirekt. Den är helt biologiskt nedbrytbar. Bra för både dig och miljön. *ECO-Garantie är en europeisk certifiering för tvätt- och rengöringsprodukter. ECO-Garantie används på produkter vars råvaror kommer från naturen och från ekologiska odlingar. Får endast innehålla råmaterial med ursprung från växt- och djurriket.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ansiktsmasker

Ansiktsmasker från Avant Skincare

Se alla produkter
Praktiska tillbehör

Praktiska tillbehör från funkybox

Se alla produkter
Lösögonfransar

Lösögonfransar från SWATI Cosmetics

Se alla produkter
Skäggvård

Skäggvård från Beard Monkey

Se alla produkter