Sidan innehåller annonslänkar

100% Eteriska oljor Focus

Beställ 100% Eteriska oljor Focus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100% Eteriska oljor Focus inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Booming Bob - Mixed essential oil, Focus är en energigivande blandning av stimulerande apelsin, citron, lime samt uppfriskande grönmynta, hjälper till att vässa ditt sinne och ger klarhet i tanken. Booming Bob tillverkar produkter för hudvård och eteriska oljor där de naturliga ingredienserna får stå i fokus utan onödiga tillsatser.

Här skäms man inte för sitt innehåll och visar upp ingredienserna på produktens framsida. Deras miljötänk märks även på ytterförpackningarna som är tillverkade av återvunnet material. .

Se gärna också

Esberitox Forte

Esberitox forte är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som bidrar till attt lindra förkylningssymptom med sin unika kombination av Echinacea,Tuja och Baptisia. Esberitox forte används för att lindra förkylningssymtom såsom snuva och hosta. Esberitox forte kan användas såväl i inledningsskedet av förkylningen och när förkylningen väl brutit ut. Esberitox forte innehåller, precis som Esberitox, en unik kombination av Echinacea,Tuja och Baptisia. Esberitox Forte har en god citrussmak och har en starkare dosering än vanliga Esberitox, det räcker med 2 tabletter om dagen.. Du är förkyld när du har fått en virusinfektion med symtom i de övre luftvägarna, det vill säga näsan, bihålorna, öronen, munnen eller halsen. Förkylning smittar lätt, särskilt under sjukdomens första dagar. Från det att du smittats tills du börjar känna sig sjuk går det bara något dygn. Oftast mår du sämst de första dagarna och efter en till två veckor brukar du vara frisk igen.. Indikationen för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenheter av långvarig användning.. Om ingredienserna: Baptisia: En art med ursprung i Nordamerika där den har använts av urbefolkningen i hundratals år inom traditionell medicin. Echinacea: Idag är Echinacea en av våra bäst dokumenterade läkeväxter och används flitigt i förkylningsprodukter. Tuja: Skotten har under flera hundra år använts inom traditionell medicin. Läs bipacksedeln noga innan anvädning. Traditionellt växtbaserat läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Arild Links

Se alla produkter
Kroppsolja

Kroppsolja från Elemis

Se alla produkter
Sminkborstar Bas

Sminkborstar Bas från BeautyUK

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Moroccanoil

Se alla produkter