Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Lipstick 244

Jämför produkt 3INA The Lipstick 244 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Lipstick 244 i kategorin Läppstift här hos oss.

Produktinformation

En ikon. Läppstiftet finns i två typer av finish matt och glansig.

Hög täckningsgrad och en väldigt härlig konsistens. Att sätta på sig läppstift har aldrig varit så lätt!AnvändningApplicera direkt på läpparna eller efter applicering av The Lip Primer för ett långvarigt resultat.4,5 g3INA The Lipstick 244

Se gärna också

Pout Master Lip Duo Warm Taupe, Anastasia Beverly Hills Läppstift

Pout Master Lip DuoOm du vill skapa en fulländad, definierad läpplook, träffa din (Pout) Master! Vår utvalda duo med läppglans och läppenna har två fantastiska nyanser av vår pigmenterade Lip Liner för exakt skulptering av läpparnas konturer med maximal färgåtergivning. Dess krämiga, halkfria formula skapar en sammetsmatt finish. Toppa med vårt universella, mega-glansiga Crystal Gloss för en glasliknande effekt som får läpparna att se fylligare och slätare ut.Användning: Steg 1, Linjera: Använd en vässad Lip Liner, börja med att fylla i läpparnas amourbåge. Linjera sedan över- och underläppen för att skapa önskad läppform. Tips: För extra fyllighet, applicera linern precis utanför den naturliga läpplinjen. Steg 2, Skulptera: Använd sidan av pennan, skulptera mjukt och skugga från hörnen och inåt. För extra contouring, rita en linje längs mitten av underläppen och blanda försiktigt ut kanterna. Tips: Linjera inuti den naturliga läpplinjen i hörnen av underläppen för en upplyftande effekt. Steg 3: Gloss, Applicera Crystal Lip Gloss i mitten av den övre och undre läppen för en fylligare effekt. Använd spetsen på applikatorn med den platta sidan för att forma läpplinjen med precision.Därför kommer du att älska den: CRYSTAL LIP GLOSS - Universell kristallklar nyans för alla hudtoner - Ger långvarig, glasliknande glans i ett svep- Viktlös, icke-klibbig formula som är bekväm att bära- Ger omedelbart intrycket av fylligare läppar- Ultralen formula som glider lätt över läpparna- Platt paddelformad applikator som ger den perfekta mängden produkt och exakt applicering- Kan bäras ensam eller tillsammans med liner och läppstift för extra dimension- Persikadoftande - Vegansk, Cruelty-Free, Alkoholfri, Parabenfri och Oljefri- Dermatologiskt testad och icke-komedogen LIP LINER - Fullpigmenterad läppenna för att forma läpparna- Vaxbaserad formula som ger en matt finish- Krämig, slät konsistens som ger perfekt applicering- Träpennan gör det enkelt att kunna vässa fram en fin spets för extrem precision och skarpa linjer- Appliceras snabbt och enkelt med exakt definition- Bekväm på läpparna- Innehåller naturliga antioxidanter- Fyrkantig form som gör att den inte rullar av sminkbordet- Kan bäras ensam eller i lager - Vegansk, Cruelty-Free, fri från Parabener, Ftalater, Sulfater, Mineralolja, Alkohol, Petrolatum, Lanolin-derivat och konserveringsmedel. Testad av hudläkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från Swiss Clinic

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Astrid &: Agnes

Se alla produkter
Body lotion

Body lotion från c/o Gerd

Se alla produkter
Contouring

Contouring från NYX Professional Makeup

Se alla produkter