Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Eyes & Lips Makeup Remover

Jämför produkt 3INA The Eyes & Lips Makeup Remover online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Eyes & Lips Makeup Remover i kategorin Makeup remover här hos oss.

Produktinformation

En sminkborttagning i två faser för ögon och läppar som även tar bort vattenfast smink en enda svepning.Den kladdfria och mjuka formulan är lika effektiv som olja, men lätt som vatten. AnvändningFukta en bomullsrondell och håll den i några sekunder mot ögon och läppar, svep den sedan försiktigt för att ta bort sminket.100 ml3INA The Eyes & Lips Makeup Remover .

Se gärna också

Bioderma Sensibio H2O Moisturising Micellar Water Makeup Remover 500 m

Det originella micellärvattnet för normal, känslig hud som lugnar, rengör och tar bort makeup från ansikte och ögon.Lugnande micellärvatten som skonsamt rengör huden och effektivt tar bort smuts, fina partiklar, föroreningar och makeup från ansikte och ögon samtidigt som den känsliga huden respekteras. Den micellära teknologin (som uppfanns av Laboratoire BIODERMA) tar skonsamt och effektivt bort föroreningar, fina partiklar, smuts, överskottstalg, svett och makeup från ansikte och ögon för att motverka att de irritanter som förvärrar symptomen på känslig hud tränger in i huden. Den micellära teknologin är inspirerad av cellulära lipider som finns naturligt i huden. I perfekt harmoni med huden bevaras den hydrolipida filmen. Formulerad med fysiologiskt pH-värde på ca 5,5 och renat, farmaceutgradigt vatten för att respektera hudens biologiska balans och en hälsosam hud. Kan användas av vuxna och tonåringar. Utmärkt tolerans. Oparfymerad. Ska inte sköljas av. Prisbelönt. Testad under översyn av dermatolog.Känslig och intolerant hud kan inte spela sin viktiga roll som skyddande barriär mot irriterande ämnen. Smink, sminkborttagning och föroreningar kan försvaga den känsliga huden. Den kan hetta, kännas obekväm och rodna. Den blir lätt dehydrerad, vilket leder till att den blir extra ömtålig. Känsligheten i huden kan vara temporär eller permanent. Omedelbara resultat:Tar bort 99% make-up (1)Tar bort 99% föroreningspartiklar (2)Tar bort 78% tungmetaller (3)(1) Utvärdering av makeup-borttagande effekt på 10 personer, en applicering.(2) Klinisk utvärdering av rengörande effekt på föroreningspartiklar på 11 personer, en applicering.Produkten är formulerad i enlighet med NAOS Laboratories ekobiologiska tillvägagångssätt.Kärnan i denna produkt:D.A.F.™:Yttre faktorer kan göra huden reaktiv och känslig. Detta patenterade komplex höjer, oavsett hudtyp, hudens toleranströskel för att stärka hudens motståndskraft. Detta patent från NAOS Research utvecklades i våra laboratorier i Aix-en-Provence.Micellär teknologi™:NAOS Research uppfann rengöring och sminkborttagning som inte behöver sköljas av. Miceller är osynliga mikrodroppar vars sammansättning är inspirerad av hudens naturliga lipider. De har förmågan att fånga in smuts samtidigt som hudens hydrolipidfilm bevaras. Denna teknologi från NAOS Research utvecklades i våra laboratorier i Aix-en-Provence.500 ml
Bioderma Sensibio H2O Moisturising Micellar Water Makeup Remover 500 m

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ögonskugga

Ögonskugga från Lorac

Se alla produkter
Ålderstecken

Ålderstecken från Mesoestetic

Se alla produkter
Hudkräm  bodylotion

Hudkräm bodylotion från I Love Signature

Se alla produkter
Rakhyvel

Rakhyvel från LEA

Se alla produkter