Sidan innehåller annonslänkar

1944 Paris Nagellack Vegan Anais

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

1945 Paris veganska nagellack har utvecklats specifikt för att vara mer skonsamma för naglarna och mer miljövänliga. Nagellacket kommer i flera olika nyanser och varje nyans har döpts efter en kvinna som jobbar på 1944 Paris.

Nagellacket ger ett hållbart resultat och ger en fantastisk glans, samtidigt som nageln skyddas. Det är tillverkat av upp till 75% biobaserade ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör det till ett av dem mest hälsosamma nagellacken på marknaden.

En perfekt kombo helt enkelt, vård och skönhet i ett!Ett naturligt nagellack med professionellt resultat VeganCruelty-freeAnvändningMåla ett tunt lager av nagellacket genom att placera penseln en bit ovanför nagelbandet och svep uppåt mot toppen av nageln Om färgen upplevs tunn kan du måla på ett lager till.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024