Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Pixel Tweezers

Beställ 3INA The Pixel Tweezers på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Pixel Tweezers inom kategorin Pincett.

Produktinformation

En rostfri pincett med specialdesignad sned topp och kalibrerad spänning.AnvändningAnvänd alltid pincetten i hårets växtriktning, dra ur ett hår åt gången från roten för att undvika att hårstrået går av.3INA The Pixel Tweezers .

Se gärna också

Tweezerman Blackhead Extractor

Ta bort pormaskar med blackhead extractor istället för att använda händerna, vilket kan orsaka att bakterier kommer in i huden. Verktyg i rostfritt stål med en specialutformad spets som enkelt och effektivt tar bort pormaskar.Efter försiktig press runt om poren, kan du med hjälp av spetsarna klämma försiktigt för att fånga och ta bort den tilltäppta poren. 1. Börja med att rengöra ansiktet för att öppna upp porerna.2. Pressa försiktigt mot huden, med de böjda spetsarna pekandes uppåt, för att omringa pormasken.3. Kläm för att greppa pormasken.4. Rulla den böjda spetsen upp och bort från hudytan för att få ut pormasken.5. Lyft försiktigt bort från ansiktet. Rengör verktyget och återupprepa där det behövs.
Tweezerman Blackhead Extractor

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Återfuktande

Återfuktande från Wella SP

Se alla produkter
Rengöringsservetter

Rengöringsservetter från NIVEA

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Paul Mitchell

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Nouba

Se alla produkter